Лента против хлъзгане на прилепи Дишаща лента за изпотяване абсорбира потта Лента против хлъзгане лента PU бейзбол PU лента за захващане Тенис

5.63лв. 8.39лв.

(0 Коментари)

SKU: g10074



Добави в желания

Име на продукта: бейзболна опаковъчна лента

Материал: PU

Цвят: черен, червен, син, сив, камуфлажен черен, камуфлажен син, камуфлажен червен, камуфлажен бял

Обща дължина: 1 м

Подходящ за: Бейзбол, дъмбели, бадминтон, риболов. Тенис 1. Fishing Rod Handle Wrap ви помага да подобрите способността си за игра и да увеличите скоростта на прилепа, като осигурите удобен и сигурен захват, което подобрява силата и точността на удряне.

2.Тази обвивка на дръжката на въдицата може да запази ръцете ви сухи и да предотврати подхлъзване по време на риболов. Той е изработен от безопасен и надежден PU материал, който осигурява удобно докосване.

3. С нашата обвивка на дръжката на въдицата можете да увеличите триенето и стабилността на хватката си, което ви позволява да контролирате ъгъла на прилепа по-прецизно и да подобрите уменията си за вата.

4.Закрепете края на обвивката с клемната лента, която има самозалепващ се гръб, което предотвратява разхлабването и позволява лесно навиване, удобно и практично

5.Независимо дали ловите риба в солена или сладка вода, се използва широко в бадминтон, тиква, тиква, туршия, тази обвивка на дръжката може да се побере във всяка пръчка и да осигури удобен захват.

Пакетът включва: 1pc бадминтон Sweatband

Подробна информация за продукта
  • Приложими хора: Дете
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти