Оловна лента Тенис голф помощни средства за обучение Претеглени оловни ленти Лепило Оловна лента ленти Лепило Добавяне на тегло Оловна лента за шофьор

0.71лв. 2.08лв.

(0 Коментари)

SKU: g10098



Добави в желания

Описание:

1. Golf Lead Tape може да бъде опакована в малка кутия за лесна употреба и съхранение.

2. Тя може да бъде удобно откъсната, без да оставя следа.

3. Подходящ за тенис ракети, голф клубове и ютии.

Спецификация:

име: Голф олово лента

Приложима сцена: голф упражнения, голф обучение

Цвят: черен, сребрист

Категория: Тежко олово

Забележка: черната лента има бръчки, приемливо е да направите друга поръчка

Опаковъчен списък:

4 * Голф олово лента

Вижте повече подробности за

продукта 1.Save Space: Лесен за използване и store.the Golf Lead лента може да бъде опакован в малка кутия, и е лесно да се носят в ученическа чанта или раница без много място.

2.Easy пренасяне: Приблизително 5 сантиметра / 2 инча дълги и 1 сантиметър / 0,4 инча широки, Golf Lead Tape може лесно да се постави в джоб или раница.Може да се използва за увеличаване на теглото на голф клуба за постигане на баланс.

3.Easy за работа с: Без да е необходимо да инсталирате сложни противотежести, оловната лента може да се използва за регулиране на теглото и баланса на голф клуба, сцеплението и тялото. Той е широко използван от любители голфъри.

4. Лесно премахване: Тази лесна за използване оловна лента за може лесно да бъде откъсната, без да оставя следа. Той може да ви донесе съвсем ново спортно преживяване.

5.Широко използван: подходящ за тенис ракети, стикове за голф, ютии, чипове и ножове. Lead Tape може да се използва за решаване на проблема със суинга и да донесе по-добро изживяване при люлеене.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти