Шапки Автоматично затъмняване Заваръчни очила Голям изглед Истински цвят Автоматично потъмняване Защитни очила за дъгова заварка Шлайфане

5.04лв. 9.88лв.

(0 Коментари)

SKU: g101084



Добави в желания

Шапки Автоматично затъмняване Заваръчни очила Голям изглед True Color Автоматично потъмняване Защитни очила за дъгова заварка Шлайфане

Функции:

1. Истинско цветно зрително поле: Интелигентни очила за заваряване с промяна на светлината, истински цвят голям екран, възстановяване на реални сцени, по-ясно зрение, по-малко обременяване на очите, адаптивни към фини операции, избягване на увреждане на очите, причинено от отблясъци от дъгова заварка, осигуряващи цялостна защита.

2. Интелигентна промяна на светлината: Приемане на интелигентни и чувствителни филтри, автоматично затъмняване, незабавно затъмняване по време на заваряване, подходящо за различни среди. Дълбока защита, сбогуване с различни заваръчни заболявания, автоматична смяна на светлината за миг, улавяне на заваръчната светлина, когато екранът за смяна на светлината автоматично се затъмнява, постигайки ефект на защита на очите.

3. Носим дизайн: Има два метода на носене, ухо и глава, за да отговарят на вашите различни оперативни нужди.Дизайнът на външния вид пасва на лицето, а носната част е по-подходяща за лицето, което го прави удобен за носене. Кривината на рамката е по-съобразена с човешкото ухо и е по-малко склонна към отделяне. Разширеното въже за шапки има по-удобна структура на катарамата.

4. Удобен за носене: С подобрен дизайн на дебела рамка има много пространство между лицето и екрана, което позволява носенето на очила с късогледство, пресбиопия и др. Носенето е леко, дишащо, не е задушно и не е стресиращо, осигурявайки дългосрочно носене, без да се чувствате уморени.

5. Икономия на енергия: Слънчев дизайн, не се изисква батерия, енергоспестяваща, икономична и практична и ниски разходи за поддръжка.

6. Широко използвани: Кажете сбогом на мигащите очи, стойте далеч от професионалните опасности и лесно се справяйте със заваряването, заваряването с аргонова дъга, заваряването с газова защита, заваряването с въглероден диоксид, полирането, рязането, шлайфането и др.

Параметри:

име: Заваръчни

очила Материал: Полипропилен

Батерия: вградена слънчева клетка

Тъмна сянка: DIN11

Променливо време за реакция на светлината: 1/10000s

Време за възстановяване: 0.2s

Размер на защитната плоча: 108 * 50mm

Размер на опаковката: 170 * 90 * 70mm

Тегло на опаковката: 100g

Опаковката включва:

1 * Заваръчни

очила Бележка:

1. Моля, позволете малка грешка поради ръчно измерване. Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да наддавате.

2. Цветът може да има различен като дисплей за разлика, моля, разберете.

Подробна информация за продукта
  • Номер на модела: Заваръчни очила
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти