Магнитна левитираща крушка LED крушка Творчество Плаващо стъкло Домашен офис бюро декорация рожден ден подарък маса новост нощна светлина

88.55лв. 147.58лв.

(0 Коментари)

SKU: g10811



Добави в желания

NEW Магнитна левитираща крушка Ретро атмосферна лампа RGB LED нощна светлина Защита на очите USB лампа за спалня Подарък за декор

на домашна стая Спецификация:

Напрежение: ≤36V

Материал на сянката: метал

Среден експлоатационен живот: 10000 (h)

Поводи за подаръци

Метод на захранване: включете

Приложими поводи: барове, парти дейности, рождени дни, училищни вечери, фирмени събития и др.

Бележка:

1.Моля, позволете грешка от 0-1 см поради ръчно измерване.

2.Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. Благодарим ви!

Транспорт

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои държави и АПО / FPO)

2. Поръчките се обработват своевременно след проверка на плащането.

3. Изпращаме само до потвърдени адреси на поръчки. Вашият адрес на поръчка ТРЯБВА да съвпада с Вашия адрес за доставка.

4. Показаните изображения не са действителният елемент и са само за ваша справка.

5. ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ НА УСЛУГАТА се предоставя от превозвача и изключва почивните и празничните дни. Транзитното време може да варира, особено по време на ваканционния сезон.

6. Ако не сте получили пратката си в срока, моля свържете се с нас. Ние ще проследим пратката и ще се свържем с Вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е удовлетвореността на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и часовите разлики, ние ще изберем да изпратим вашия артикул от първия ни наличен склад за бърза доставка.

8. Ние продавачът не отговаря за вносното мито, купувачът е отговорен за това. Всеки спор, предизвикан от това, е неразумен.

Възстановяване

. Ако артикулът е във ваше притежание повече от 7 дни, той се счита за използван и ние няма да ви издадем възстановяване или замяна.

Ако не сте доволни, когато получите артикула, моля, свържете се с нас за ръководство за връщане / промяна преди спор.

Обратна връзка

Ако сте доволни от нашите продукти, Pls ни даде 5 звезди

Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас. Моля, оставете положителна обратна връзка и 5 звезди, ако сте доволни от нашите продукти и услуги. Ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас първо, преди да оставите отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно, за да разрешим всеки проблем и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите. Ще ви дадем положителна обратна връзка след получаване на плащането. Ако не сте доволни от вашите артикули, моля, свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти.

Поддържаме високи стандарти за върхови постижения и се стремим към 100% удовлетвореност на клиентите!Обратната връзка е много важна Молим ви да се свържете с нас незабавно ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем задоволително да отговорим на вашите притеснения.

Подробна информация за продукта
  • Напрежение: 36V
  • Включени са крушки: Да
  • Сертифициране: НЯМА
  • Име на марката: VIGAOT
  • Произход: континентален Китай
  • Необходими ли са батерии: No
  • Стил: Новост

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти