Universal Car Grill Mesh 40x13 инчов универсален автомобил окото решетки алуминиева сплав автомобилна броня отдушник решетка вложка

20.21лв. 40.43лв.

(0 Коментари)

SKU: g10821



Добави в желания

Описание:

Тази автомобилна решетка е изработена от качествена алуминиева сплав, боядисана в черно и устойчива на корозия, за да подобри значително защитните си свойства. Всяка мрежа е с размери 8 х 25 мм, а общият размер на решетката на автомобила е 40 х 13 инча, тя може да бъде огъната и оформена в различни форми за лесно рязане и монтаж, специално за защита и декорация на автомобила.

Спецификация:

Тип: скара

за кола Цвят: Черен/Сребрист

Размер: 8 * 25MM

Материал: алуминиева сплав

Приложимо за: различни модели

Списък с продукти:

1 * Автомобилна решетка

Вижте повече подробности за

продукта 1.Издръжлив и надежден: Тази автомобилна решетка е изработена от висококачествена алуминиева сплав, боядисана в черно и устойчива на корозия, което може значително да подобри защитните му свойства.

2.Size Характеристика: Всеки размер на окото е 8 x 25 mm, общият размер на мрежата на автомобилната решетка е 40 x 13 инча, може да бъде огъната и оформена в различни форми, лесна за рязане и инсталиране. Специално използван за защита и декорация на автомобилни решетки.

3.Устойчив на корозия: Нашите автомобилни решетки имат висока твърдост и здравина, както и добра устойчивост на топлина и корозия, устойчивост на удар и здравина, за да осигурят по-добър въздушен поток към радиатора и да предотвратят прегряването на основните компоненти на двигателя на автомобила.

4.Широко използван: Този тип автомобилна решетка обикновено се използва за всяка броня, комплект за тяло, вентилационни отвори на капака, отвори за превозни средства и др. Може да се използва и за декорация на дома, градинска ограда или други занаятчийски проекти.

5.After-Sale услуга: Ако не сте доволни от нашия продукт, моля не се колебайте да се свържете с нас, нашият персонал за обслужване на клиенти ще се радва да ви помогне.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти