Мотоциклет велосипед верига масло анти-спрей инструмент мотоциклет велосипед верига масло за съхранение на инструменти кутия верига почистване масло пръски доказателство инструменти

20.19лв.

(0 Коментари)

SKU: g110958



Добави в желания

Характеристики:

1. Висококачествен материал: Нашият инструмент за почистване на веригата е изработен от висококачествен ABS материал, който е издръжлив, здрав и безопасен за употреба. Висока плътност, може да реши проблема със замърсяването на боклука.

2. Практически инструменти: Нашата кутия за инструменти за съхранение на масло за мотоциклети и велосипеди може да реши проблема с случайното пръскане по време на процеса на производство на масло и е удобно и безопасно да се вземе.

3. Настанете замърсяването с нефт: Нашата кутия за инструменти за съхранение на масло за велосипеди може ефективно да приспособи замърсяването с нефт и да откаже замърсяването. С устойчива на пръски устна за задържане на течности при носене или изливане, тя е бърза и лесна за използване.

4. Добра съвместимост: Нашата кутия за инструменти за съхранение на масло за велосипеди има 100% ново висококачествено качество, така че може да се използва широко в велосипеди и мотоциклети. Има добра съвместимост.

Спецификации:

Тип: Кутия за инструменти

за съхранение на масло за велосипеди Обхват на приложение: общи мотоциклети, велосипеди

Материал: ABS

Нашият инструмент за почистване на веригата е изработен от висококачествен ABS материал, издръжлив, здрав и безопасен за употреба. Тя може да реши проблема с случайното пръскане по време на производството на петрол.

Списък на пакетите:

1 * Инструмент за защита от

пръски Бележки:

1. Поради различните монитори и светлинни ефекти, действителният цвят на продукта може да е малко по-различен от цвета, показан на снимката.

2. Поради ръчно измерване, моля, позволете отклонение от измерването на 1-3 см.

Подробна информация за продукта
  • Тип: Инструмент за премахване на гаечен ключ
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти