3 бр. Петолъчна звезда фиба градиент комплект фиба корейски стил сладко момиче страна клип бонбони цвят патица устата клип звезда фиба

4.31лв. 7.17лв.

(0 Коментари)

SKU: g11111



Добави в желания

Опишете:

Цвят, както е показано на снимката

материал: метал

Тегло: 10 грама

Размери: 6 см/2.36 инча

1. Цветен петолъчен звезден дизайн: Тази фиба приема дизайна на петолъчна звезда, която е цветна и привличаща вниманието. Независимо дали е съчетано с ежедневни тоалети или парти визии, той добавя стилен ръб към вашата прическа.

2. Прост и лесен за използване: Тази фиба приема дизайн на клип за патица. Клипсът има умерена еластичност и може да държи косата плътно и да предотврати изплъзването й. И е много лесен за използване, просто подстрижете косата си.

3. Подходящ за различни прически: Тази фиба е подходяща за различни прически, особено подходяща за бретон, странични кифлички, конски опашки и други прически. Тя може да направи прическата ви по-слоеста и персонализирана.

Предпазни мерки:

1. Всички знаем, че различните компютри показват различни цветове, а действителният цвят може да е малко по-различен от снимката по-долу.

2. Ако ви е трудно да изберете размера, можете да се свържете с мен по всяко време и ние ще ви дадем някои предложения, но това е само за ваша справка.

3. Можем да приемаме поръчки със смесени продукти, цветове и размери.

Този продукт включва

3бр фиби

Благодарим ви за подкрепата! Добре дошли да купите от нас! ако искате да купите повече, отколкото сме изброили, моля свържете се с нас. Добре дошли на посещение. Надявам се да имате хубав ден!

Подробна информация за продукта
  • Пол: Момичета
  • Име на отдел: Възрастен
  • Материал: Пластмаса
  • Произход: континентален Китай
  • Място на произход: Китай (континентален)

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти