Customized.product.Customized двустранен цвят фен колекция холографски KPOP пощенска картичка Lomo фото карта

0.95лв.

(0 Коментари)

SKU: g112198



Добави в желания

Свързан продукт Описание на продукта Име на продукта прозрачни фотокарти Материал pvc Размер персонализиран Дебелина 0.35mm Избор на цвят довършителни ламиниране Дизайн ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ВСИЧКИ ДИЗАЙН ФЕНОВЕ ФОТОКАРТИ КОНЦЕРТНА КАРТИЧКА ЗВЕЗДА РЪЧНО РИСУВАНЕ Опаковка & Доставка Обратна връзка от клиенти Профил на компанията Суджоу ZIMI подарък Ко ООД се намира в град Куншан, компанията се занимава главно с различни адаптивни промоционални подаръци, като PVC продукти, PVC ключодържатели, подложки, акрилни продукти, акрилни ключодържатели, правостоящи и др. Има разнообразие от силиконови продукти, аксесоари за мобилни телефони. Тъй като имаме дългосрочно сътрудничество с източника на фабриката, както качеството, така и цената на продуктите са изгодни. Материалът на продукта, който използваме, е екологичен, безвреден, нетоксичен. Ние можем да предоставим видове дизайни, за да отговорим на нашите клиенти&39; нужди.Придържайки се към идеята за ", взаимни ползи, постоянни иновации и най-високо качество.с гордост каним всички заинтересовани компании да се свържат с нас за допълнителна информация за нашата компания или продукти. Очакваме с нетърпение да формираме стратегическо партньорство с вашата компания в близко бъдеще. ЧЗВ Q1: Аз съм начинаещ външната търговия, как да поръчате?

A1: На първо място, можете да се свържете с нас по имейл

Нашият професионален персонал ще ви даде отговор на всички въпроси, или, можете да насочите онлайн поръчка според собствените си изисквания.

Q2: Какво &39; е процесът на поръчка?

A2: Изпратете дизайн (вие) > изпратете оферта (мен) > потвърдете, за да поръчате и платите разходите за мухъл (вие) > Създаване на произведения на изкуството (мен)

>Одобрение (вие) > пълно плащане или половин плащане (вие) > Производство Доставка след пълно плащане (мен)

Q3: Мога ли да получа проба от продукта?

A3: Да, разбира се. Ние ще направим проба, след като сте платили разходите за настройка.И ние ще направим снимка за вашата проверка.

Ако имате нужда от физическа проба, ние ще ви изпратим чрез събиране на товари.

Q4: I&39;d искал да знае специфичния процес на доставка.

A4: Ще ви предоставим номер за проследяване в доставката. Тя може да бъде последвана в интернет.

Q5: Можете ли да направите блясък, блясък, епоксидни елементи?

A5: Да, можем.

Q6: Имам нужда от някои много спешно, колко бързо можете да го произведете?

A6: За повечето елементи ще са необходими само 4-7 дни, когато бързате. В зависимост от вашия артикул, ние ще проверим графика

и да получите най-бързото производство за вас.

Q7: Получих, но това е погрешно, как бих могъл да направя?

A7-1: Ако предоставите грешна информация и потвърдите грешно произведение на изкуството или производствен план, тогава съжалявам, че ще си позволите

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: HOUJIANG
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти