Gel Arch Support Set, 6 чифта плантарен фасциит ръкави/стелки за обувки за плоски крака, за многократна употреба меки силиконови арки ръкави

24.44лв. 41.42лв.

(0 Коментари)

SKU: g11289



Добави в желания

Gel Arch Support Set, 6 чифта плантарен фасциит ръкави / стелки за обувки за плоски крака, за многократна употреба меки силиконови ръкави за арка [ARCH SUPPORT]-Ергономичният дизайн за поддръжка на арката осигурява перфектно омекотяване за вашата арка, помагайки с плоско стъпало, плантарен фасциит и петни шпори, подобрявайки походката ви и позволявайки ви да ходите или да бягате с лекота. Сега можете да оставите болката далеч през целия ден или нощ, без да се притеснявате.

[EFFECTIVE & COMFORT]-идеален за тези, които страдат от високи арки, плоски крака, стойка за дълги периоди, работа върху бетон или твърди повърхности.Нашите компресионни ръкави поддържат фасцията, сухожилията, мускулите и сухожилията на крака, така че естественото изцеление може да се извърши денонощно.

Унисекс годни и чудесни за бегачи, спортисти от всякакъв вид, пътници, здравни услуги (), хранително-вкусова промишленост, работници във фабрики и пациенти с физическа терапия.Облекчаване на болката от плантарен фасциит и много други често срещани проблеми с краката са лесно и значително подобрени с помощта на нашите опори за компресионна арка.

[WASHABLE & REUSABLE]-По-лесен за използване от цигулка и разхвърлян кинезиология / динамично залепване - Вместо догадките да се опитвате и да се надявате да увиете краката си правилно с лента, просто се плъзнете на тези компресионни ръкави. Когато е необходимо само ръкавите в пералната машина На деликатен цикъл. Оставя се да изсъхне на въздух.

Описание на

продукта Силиконовата арка поддържа ръкава осигурява подкрепа на арката, облекчава болката от метатарсалгия и плантарен фасциит.

Изработен от мек и издръжлив полиуретанов гел материал, безопасен за човешкото тяло.

Намалява болката от плантарен фасциит, тендинит, петни шипове и петни невроми. Облекчава болката в петата и краката. Масажиращата PU гел подложка е идеална за подкрепа на арката и комфорт. Миещи се и издръжливи.

Нов дизайн и по-висока поддръжка

на арката По-мек гел за удобна опора и остава по-твърд на място.

Няма да заеме много място, побира се удобно във всякакви обувки и чорапи.

Перфектна възглавница за абсорбиране на удар към арка.

Облекчаване на болката и натиска, свързани с плантарен фасциит, тендинит, артрит, плоски крака и различни проблеми с арката.

Помогнете за облекчаване на натиска на високата арка, подобрете разпределението на плантарното налягане, коригирайте плоските крака.

Осигурете максимално облекчение от напрегнати, уморени и болезнени крака

Цвят: бял

Материал: силикон

Размер: 10.6 x 9.6 x 0.7cm / 9.6 x 0.9 x 5.7cm

Съдържание на пакета:

3 чифта силиконова подложка

за крака 3 двойки възрастни арка

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: Силикон
  • Име на марката: FGHGF

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти