лодка котва верига конектор неръждаема стомана кораб handware лодка аксесоар годни за 8-10 мм верига

44.42лв. 72.81лв.

(0 Коментари)

SKU: g11359



Добави в желания

Описание на продукта: 1. Производителност: Ефективното закрепване може да бъде осигурено надеждно, като позволи на анкерната верига да се върти. Предотвратете усукването на анкерната верига и анкерния кабел.

2. Приложение: Ефективно минимизиране на износването на носовия барабан и лебедката и може да се използва между анкерната верига и анкерната верига или между анкерната верига и анкерния кабел.

3. Отличен материал: Конекторът за котва на лодката е изработен от неръждаема стомана 316, която е устойчива на ръжда и може да издържи на среда със солена вода.

4. Ярко покритие: Гладка повърхност след полиране, за да се намали грапавостта на повърхността, което я прави по-уникална и отличителна.

5. Характеристики: Спецификацията на конектора за котва на лодката е 8-10 мм

Лесен за инсталиране: Конекторът за анкерна верига от неръждаема стомана е лесен за инсталиране и разглобяване, не се изисква сложна работа, която може да ви помогне да спестите много време и да се насладите на лесната работа.Щателният дизайн на изработката прави работата по-лесна и по-ефективна.

Характеристики: Строг контрол на качеството: Ние използваме най-висок клас материали, изградени по строги стандарти за контрол на качеството. Всеки продукт трябва да бъде инспектиран и тестван няколко пъти преди изпращането.

Спецификация:

Тип на артикула: Конектор за

верига за котва на лодка Материал: неръждаема стомана

Цвят: Сребрист

Повърхностна обработка: Ярко покритие

Приложима верига: 8-10mm

Функция на продукта: Свържете въртящата се връзка към котвата, веригата вече няма да бъде усукана

Съдържание на пакета:

1 x конектор

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти