Висяща кутия за подаване на файлови организатори,Метална мрежа File Crate Desk Организатор Държач за списание с включени 5 висящи папки

45.81лв. 91.64лв.

(0 Коментари)

SKU: g113607



Добави в желания

Този организатор на папки с файлове е идеалният размер за съхранение на документи, задания, сметки и други важни бележки. По-трайни от обикновените папки с джобове.

Включва 5 букви размер (9.25 инча W x 12.75 L) пръти и раздели. Той ще бъде перфектен аксесоар за вашия домашен офис, училище или работно пространство.

Кораби и идва готов за употреба направо от кутията, не се изисква монтаж за този организатор кошница.

Проектиран със здрав и издръжлив метал, създаден да издържи със стилна и дизайнерска естетика в сравнение с традиционните организатори на папки и пластмасови решения за подаване.

Може да се използва за съхраняване на множество папки с файлове, организиране на различни офис документи, а също така действа като притежател на файлове на списание, организатор на настолна поща или място за съхранение на бележници, вестници и др.

Цвят: Черно + сиво

Материал: метал

Размер: около 31 x 13.8 x 24cm

Съдържание на пакета:

1 x Организатор на

файлове 5 x Висящи папки с

файлове Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти