надежден светодиоден източник на светлина 12PCS Дивали LED светлина, плаваща върху вода Електрическа лампа за свещи задава релаксиращо настроение в барове и кафенета

22.91лв. 42.45лв.

(0 Коментари)

SKU: g11704



Добави в желания

Характеристики:

* Изящна изработка и издръжливост: Тази LED лампа за свещи е изработена от пластмасов материал и е изработена с изящна изработка, гарантираща нейната издръжливост и дълготрайно изпълнение.

* Сензорна технология за лесна работа: Лампата за свещи разполага с контактна точка, която усеща наличието на вода. След като водата се излее в свещта, тя автоматично светва, осигурявайки безпроблемно потребителско изживяване.

* Меко и удобно осветление: Оборудвана с LED източник на светлина, тази лампа за свещи излъчва мека и удобна топла светлина, която не уврежда очите. Освен това светодиодният източник на светлина има дълъг експлоатационен живот, осигурявайки продължителна употреба.

* Стабилно и безопасно захранване: Захранвана от батерия с бутон CR2032, тази лампа за свещи осигурява стабилно и безопасно захранване. Можете да го използвате спокойно, знаейки, че няма да причини никакви електрически проблеми.

* Универсална употреба: Тази LED лампа за свещи е подходяща за различни места като спални, дневни, фотографски среди, барове, кафенета и ресторанти. Той служи като красива и околна декорация, добавяйки топло и уютно докосване до всяко пространство.

Спецификации:

* Име на частта: LED свещ светлина

* Материал: пластмаса

* Размер: 7,5 см * 6 см * 4,5 см

* Цвят: червен

Съдържание на пакета:

12pcs LED свещ светлина

Бележка:

1. Реалният цвят на артикула може да е малко по-различен от снимките, показани на уебсайта, причинени от много фактори като яркост на монитора и яркост на светлината.

2. Моля, позволете леко ръчно отклонение на измерването на данните.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: ВИБРАТИТ
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти