1.5 инчов басейн щепсел резба басейн връщане линия щепсел зимата разширение щепсел с O пръстен за плувен басейн аксесоари, 4бр

16.69лв. 25.30лв.

(0 Коментари)

SKU: g119664



Добави в желания

1.5 инчов басейн щепсел резба басейн връщане линия щепсел зимата разширение щепсел с O пръстен за плувен басейн аксесоари, 4Pcs широк спектър на приложение: 1.5 инчов басейн щепсел е зимен разширителен щепсел, който има широк спектър на приложение, подходящ за басейн връщане линия през зимата, също подходящ за повечето видове връщане линия зимен филтър.

Надежден за използване: този зимен разширителен щепсел с пръстен е изработен от качествен пластмасов материал, който е надежден и може да издържа на ниски температури без корозия и избледняване.

Практичен и полезен: всеки щепсел е снабден с пръстен, за да се осигури уплътнението между капачката на щепсела и маркуча, за да се избегне замръзване през зимата.

Цвят: бял + черен

Материал: ABS

Съдържание на пакета:

4 x дренажни

тапи Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи могат да причинят цвета на елемента на снимката малко по-различен от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти