4 пакет външна водоустойчива LED слънчева лампа нагоре и надолу светещо осветление за градински балкон двор декор А

34.46лв. 74.91лв.

(0 Коментари)

SKU: g12089



Добави в желания

Предлагаме отстъпка за голямо количество. Добре дошли да се свържете с нас!

4 пакет външна водоустойчива LED слънчева лампа нагоре и надолу светещо осветление за градински балкон двор декор A

IP65 водоустойчив: Тази светлина е водоустойчива, клас IP65. Така че, не е проблем да го инсталирате навън.

Добър декор: Модерната стенна светлина ще разпределя светлината както нагоре, така и надолу. Осветете вашата пешеходна пътека, веранда, заден двор или градински декор край басейна.

Слънчево захранване: Приема 2V / 150ma поликристален силициев слънчев панел, висок процент на преобразуване, бързо зареждане. Не е нужно да се притеснявате за сметката за електричество.

Материал: Той е много здрав, изработен от висококачествена пластмаса, устойчив на износване и издръжлив.

Широко използван: идеален за коридор, вход, алея, двор, кафенета, балкон, градина, заден двор, вътрешен двор и други външни декорации.

Лесен за инсталиране: Включете превключвателя преди употреба, лесен за инсталиране, идва с инсталационни аксесоари за ваше удобство.

Лесен за използване: Дизайн на един бутон, има бутон за превключване в долната част, трябва да включите превключвателя преди употреба.

Добро качество лампа мъниста: Висока яркост, ниска консумация и дълъг живот.

Модерен дизайн: Тази външна стенна светлина е идеалното допълнение към вашия модерен дом. Перфектен за вашата пътека, градина, алея и др. Чудесно за използване на открито.

Слънчев панел: 2V / 150ma поликристален силиций

Водоустойчив: IP65

Светъл цвят: A: бяла светлина / B: топла светлина

Цвят: черен

Материал: пластмаса

Съдържание на пакета:

4 x слънчеви светлини (8 LED)

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския.Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3cm.

За нас

Моля, вярвайте на лоялността на нашия персонал за обслужване на клиенти и се справяйте със способностите. Не давайте лесно отрицателна оценка и лоши звезди за обратна връзка. Тъй като оценката не може да се промени, обратната връзка не може да се промени, трябва да общуваме и да се разбираме.

За плащането

Ако срещнете някакъв проблем при извършване на плащането, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти на Gyomro.eu, за да помолите за помощ:

За пратките

1.Ние ще изпратим поръчките възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни (с изключение на почивните дни и националните празници), след като плащането ви приключи нормално.

2.Моля, напишете пълния си адрес за доставка с правилен телефонен номер и пощенски код, особено купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете пълното си име.

Подробна информация за продукта
  • Сертифициране: НЯМА
  • Произход: континентален Китай
  • Включени са крушки: Да

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти