Практична поддръжка на фиксатора за монтиране на регистрационни номера FenderEliminator Лек съвместим за XC60 2018-2023 31425786

24.61лв. 34.19лв.

(0 Коментари)

SKU: g124242



Добави в желания

Характеристики:

ООТДТИ

Проектирана с висококачествени материали, тази скоба за регистрационен номер е надеждно и леко решение за предната броня на вашия автомобил.

Изработена от издръжлива пластмаса и метал, тази скоба осигурява лесен монтаж и демонтаж, като същевременно осигурява стабилна опора за регистрационния ви номер.

Подходящ за собственици на автомобили, които дават приоритет както на функционалността, така и на тази скоба, предлагат сигурна и стилна опция за показване на регистрационния ви номер.

Независимо дали шофирате или предприемате дълги пътувания, тази универсална скоба е проектирана да издържа на различни пътни условия и метеорологични условия.

Подобрява външния вид на вашия автомобил с тази функционална скоба, която осигурява здрава опора и защита на регистрационния ви номер.

Спецификации:

Материал: метал + пластмаса

Размер: Както е показано

на снимката Цвят: Черен

За XC60 2018-2023

Номер на частта:31425786

Пакетът включва:

1x регистрационен номер фиксатор

Бележка:

(1). Моля, позволете грешки от 1-2 см, дължащи се на ръчно измерване, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

(2).Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на артикула.

Благодаря за разбирането.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: LJHDFY
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти