Предно стъкло Снежна покривка Зима Пълно покритие Предпазител на предното стъкло Тежкотоварни трайни аксесоари за превозни средства за автомобили Стандартен пикап SUV

33.33лв. 66.68лв.

(0 Коментари)

SKU: g124484



Добави в желания

Описание:

1. Четирите куки заменят дизайна на магнитното засмукване, който е по-стабилен и предотвратява издухването му от вятъра.

2. алуминиево фолио ламиниране и микро-памук ламиниране имат функциите на водоустойчив, анти-UV, анти-сняг и така нататък.

3. Регулируемата еластична лента е подходяща за различни модели.

Спецификации:

Име на продукта: кола предна предавка

Материал на продукта: алуминиево фолио + PP памук + нетъкан текстил

Тегло на продукта: около 720g

Размер на опаковката: около 38 * 28 * 8CM (14.96 * 11.02 * 3.15inch)

Опаковъчен списък:

Автомобилна предавка*1 PC

Бележки:

1. Поради светлинните ефекти и ъгли, има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

2. Поради ръчното измерване има толеранс в размера на продукта.

Вижте повече подробности за

продукта 1.【Универсален дизайн】: Снежната покривка на предното стъкло е универсално подходяща за повечето автомобили, компактни и средни SUV, с 2 капаци на огледала и регулируеми еластични ленти с куки за джанти, има по-голяма гъвкавост и съвместимост от другите капаци.

2.【Цялостна защита】:Предното стъкло на повечето автомобили, както и предният прозорец, са адекватно покрити и защитени с покритие на предното стъкло за лед и сняг.Чантата с шнур прави съхранението просто, докато оранжевата отразяваща лента подобрява безопасността.

3.【Превъзходни материали】: Покритието на предното стъкло на автомобила е изработено от водоустойчива и устойчива на ултравиолетови лъчи тъкани, с ламинирано алуминиево фолио върху повърхностите и ламиниране на микропамук на гърба, така че може да се използва в продължение на много години, а също така ефективно предпазва боята на колата ви от драскотини.

4.【Лесно инсталиране】:Снежната покривка на автомобила има четири регулируеми еластични ленти с куки за джанти; просто прикрепете куките към четирите джанти и е много лесно да инсталирате, премахвате и съхранявате.

5.【Широко разпространено приемане】: Многофункционалният Snow Cove на предното стъкло може да защити предното стъкло от вятър, вода, слънце, сняг, замръзване и т.н., и напълно да защити предното стъкло за използване през всички сезони.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти