Вечен ежедневен флип календар за бюро за многократна употреба Офис десктоп декор Аксесоари за дома Фотография Подпори Издръжлив Лесен за използване

20.45лв. 35.28лв.

(0 Коментари)

SKU: g131915



Добави в желания

Уникален дизайн - Целият календар е с размери 7.8 x 3.1 x 5.7inch , скромно оразмереният календар е едновременно лесен за четене и достатъчно компактен, за да не губите място на бюрото или плота си. Съсредоточете се върху екстериорния дизайн и избора на материали, фокусирайте се върху отличното качество на метала и дървото, започва с нивото на външния вид и завършва с качеството, изработката обръща внимание на всеки детайл.

Многократен и екологичен календар - Ако ви е омръзнало да сменяте календара си всяка година, помислете за използването на този постоянен настолен календар. Дизайнът на този календар включва обръщащи се карти, които показват дати, дати и месеци, което прави смяната на картите всяка сутрин бърза и лесна задача. Тя няма да бъде ограничена от годината и не изисква подмяна, което я прави по-екологична.

Широко използван - Чудесно като календар на домашното бюро или за работното място.loft стил на живот.Перфектен и за използване в кафене, ресторант, фотографска база или дом като декоративен. Не само като украшение,но и перфектен подарък за годишнина, ден на майката, рожден ден, Коледа, Свети Валентин.

Цвят: Черен

Материал: дърво

Размер: 20x8x14.5cm

Съдържание на пакета:

1 * вечен календар

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти