VGR машина за рязане на коса Акумулаторен тример за коса Професионална машинка за подстригване Електрическа машина за подстригване T-Blade машинка за подстригване за мъже V-071

17.63лв. 78.47лв.

(3 Коментари)

SKU: g132550



Добави в желания

VGR Професионален тример за коса V-071

★ Ефективно и прецизно подстригване: Оборудван с висококачествени остриета от неръждаема стомана, този тример за коса осигурява чиста и точна подстригване за професионално изглеждаща прическа.

★ Регулируема скорост на подрязване: С две регулируеми настройки на скоростта, можете лесно да персонализирате скоростта на рязане, за да отговаря на вашите предпочитания и да постигнете желаните резултати без усилие.

★ Удължена употреба без кабел: С дълготрайна батерия този тример за коса предлага до 120 минути непрекъсната употреба при пълно зареждане, осигурявайки удобство и гъвкавост по време на сесиите за оформяне.

★ Ергономичен дизайн за комфорт: Проектиран с оглед на ергономичността, този тример за коса се побира удобно в ръката ви, осигурявайки сигурен захват и намалявайки умората при продължителна употреба.

★ Удобно USB зареждане: Благодарение на възможността за зареждане с USB, можете лесно да зареждате този тример за коса с помощта на всеки USB порт, което го прави изключително преносим и идеален за пътуване или използване в движение.

Какво получавате

1 * Машинка за подстригване

3 * Водещ гребен за рязане (1-2-3 мм)

1 * USB кабел

за зареждане 1 * Четка за

почистване 1 * Защитна капачка

1 * Инструкция

за експлоатация Всички наши продукти имат 12-месечна гаранция.

ВГР

Разполагаме с професионални и опитни екипи за научноизследователска и развойна дейност и производство, както и надеждна и строга система за контрол на качеството.

Разкриване

Продуктите са 100% тествани преди изпращане, за да се гарантира, че всичко е в перфектно състояние.

Качество

Качеството е наш основен приоритет. Получихме сертификати за качество (CE / GS / RoHS / FCC и т.н.) от различни сертифициращи органи в и извън Китай.

Цена

Ние предлагаме фабрични директни продажби и предоставяме бизнес на едро с договаряне на ценообразуване въз основа на вашето количество или пакет. Когато правите запитване, моля да ни уведомите за желаното количество.

Следпродажбено обслужване

Ако артикулът е повреден по време на доставката, моля, свържете се първо с нас и се уверете, че артикулът остава в първоначалното си състояние. Ние ще прегледаме вашата ситуация и ще предоставим съответно решение.

Връщане и възстановяване

След иницииране на искане за връщане и възстановяване, ние ще го обработим възможно най-скоро. Моля, следвайте инструкциите, предоставени от Gyomro.eu.Плащанията ще бъдат възстановени по сметката ви в рамките на 1-20 работни дни след анулиране на поръчката.

Транспорт

Ние ще изберем различни куриерски фирми според вашите изисквания за време, моля, потвърдете адреса си преди плащането. След плащане, ние ще го изпратим в рамките на 1-5 работни дни (празниците могат да бъдат удължени).

Подробна информация за продукта
  • Тип мотор: Ротари
  • Име на марката: VGR
  • Време за зареждане: 1.5h
  • Метод за регулиране на дължината: Смяна на дюзите
  • Тип захранване: Акумулаторни / електрически и двете работят
  • Напрежение: Global Universal(100-240V)
  • Произход: континентален Китай
  • Минимална дължина на подстригване: 0.5 - 1 мм
  • Материал на острието: Неръждаема стомана
  • Време за използване: 160Минс
  • Целева аудитория: Универсален
  • Функция: мокро подстригване, сухо подстригване, Бързо зареждане, Индикация за зареждане, Работа на батерията
Анонимен

продуктът е както е описано

2023-09-13

Анонимен

Чудесно да се направи облицовки и по-чувствителна кожа като дете или възрастни хора, две скорости и много малки добре да се вземат на пътуване твърде и добро острие също, отличен продукт пристигна много бързо топка шоу🤜🤛

2023-09-13

Анонимен

Много добре благодаря.

2023-09-13


Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти