1Set творчески смешно вдигане на тежести мряна багажник писалка притежателя мини клек багажник орнамент с щанги и тежести подарък бюро организатор

6.41лв. 9.58лв.

(2 Коментари)

SKU: g137882



Добави в желания

Ново и високо качество!

Описание:

1. Различни функции: държачът за писалка с мряна може да се използва не само за задържане на писалки, но и за задържане на малки предмети като клипове, със силна практичност.

2. Уникален дизайн: дизайнът на контейнера за мряна е много нов и уникален, който може не само да държи нещата, но и да разкрасява бюрото ви и да увеличи артистичното усещане за офис среда.

3. Отличен материал: държачът за мряна е изработен от висококачествен материал, със силна издръжливост, дълъг експлоатационен живот и не е лесен за носене.

4. Широк обхват на приложение: държачът за мряна може да се използва в училища, офиси или семейства, което е много удобно и практично.

Водещи символи:

1. Добре направен: Държачът за писалка Squat Rack е изработен от издръжлив материал, който е безопасен за употреба дълго време. Той има уникална форма, поддържайки вашите прибори за писане организирани.

2. Работете добре за вас: Държачът за писалка е красиво изработен, прилича на мини стойка за клек с щанга и тежести, добавяйки нотка на забавление и фитнес към бюрото ви.

3. Универсални приложения: Независимо дали трябва да съхранявате и организирате химикалки, моливи или други прибори за писане на бюрото си, този държач за писалка за клякане може да свърши работата с интересна и уникална форма, която добавя малко забавление към бюрото ви.

4. Перфектен подарък: Държачът за писалка Squat Rack е перфектният аксесоар за бюро за всички фитнес ентусиасти и фенове на вдигането на тежести. Той добавя индивидуалност към бюрото ви и прави чудесен подарък за тях, както и за семейството, приятелите.

5. Цялостно приложение: Този държач за писалка за клек е чудесен начин да покажете страстта си към вдигането на тежести и фитнеса. Тя може да държи вашите химикалки, моливи и други канцеларски материали с лекота. Той също така добавя нотка на забавление към бюрото ви.

Материал: Пластмаса

Цвят: Както е показано

Дължина на държача на писалката: 10,8 см * 12 см * 16,2 см

Диаметър на щангата: 5см

Дължина на щангата: 16см

Пакетът включва: 1PC

Бележка:

1. Поради ръчно измерване, моля, позволете грешка от 1-3 мм.

2. Тъй като различните компютри показват различни цветове, благодаря ви за разбирането, действителният цвят на продукта може да е малко по-различен от изображението.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Име на марката: SDJZT
Анонимен

Това е просто по-евтина пластмаса. Това е забавен подарък. Поръчах си го веднага.

2024-01-08

Анонимен

изглежда както е описано. Пристигна след 7 дни в Канада

2023-11-21


Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти