Паркинг нагревател подгревна свещ ремонт комплект подгревна свещ комплект комплект с отстраняване монтаж инструмент ръчни инструменти нагревател част за паркинг нагреватели

33.71лв. 67.41лв.

(0 Коментари)

SKU: g13886



Добави в желания

Тази част за подгревна свещ за паркиране е вашето решение за ефективно запалване и дългосрочна, стабилна употреба. Проектиран за модела D2, той осигурява нормалната работа на двигателя. Бързата инсталация означава, че ще се върнете на пътя за нула време.

Водещи символи:

1. Намалена поддръжка: Този комплект за ремонт на подгревни свещи осигурява ефективно запалване за вашия маслен двигател, намалявайки разхода на масло и емисиите, подобрявайки ефективността на горене и подобрявайки работата и живота на двигателя.

2. Изработени за издръжливост: Нашият комплект за ремонт на подгревни свещи се гордее с устойчивост на високи температури, предотвратявайки деформация и счупване и осигурява стабилна и надеждна работа при продължителна употреба. Изработен от висококачествени материали, той е създаден, за да издържи.

3. Предотвратяване на неизправност на двигателя: Уверете се, че двигателят ви работи ефективно с нашия комплект за ремонт на подгревни свещи.С добро уплътнение за предотвратяване на изтичане на масло и въздух, той осигурява надеждно решение за ремонт. Комплектът е изработен с висококачествени материали и педантично внимание към детайла за оптимална производителност. 4. Бърза инсталация: Този комплект за ремонт на подгревни свещи включва богат

Аксесоари като монтажен прът за гаечен ключ и мрежа за пулверизатор, които ви помагат да подобрите ефективността на поддръжката и бързо да инсталирате и разглобявате подгревните свещи.

5. Надеждна работа: Насладете се на безопасно и гладко шофиране с нашия комплект за ремонт на подгревни свещи за модела D2. Дизайнът му осигурява перфектна съвместимост и стабилност с вашия автомобил, осигурявайки безпроблемно пътуване дори при студени метеорологични условия.

Спецификация:

1. Име на продукта: подгревна свещ 6-парче комплект

2. Размер на продукта: (прибл.)13 * 13 * 3.5cm / 5.12 * 5.12 * 1.38 инча

3. Тегло: 130г

4. Приложимо: Подходящ за модел

D2 Опаковъчен списък:

1* Комплект

подгревни свещи за паркиране Бележка:

1. Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

2. Поради различни ръчни измервания, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Подробна информация за продукта
  • Специални характеристики: Автомобилен въздушен нагревател подгревни свещи
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти