Нов 10 бр 1/8" джолан волфрамов карбид фреза ротационен инструмент Burr двойно диамант нарязани ротационни Dremel инструменти електрическо шлайфане

1.55лв. 33.58лв.

(0 Коментари)

SKU: g139818



Добави в желания

Забележка:

Скъпи приятелю купувач, много ви благодаря за покупката.

Сега, поради скоростта на експресната доставка във всяка страна, това не е нещо, което можем да решим, но се решава от пощенската служба на всяка страна.

Ако приятелят купувач купува продуктите на нашия магазин. В определеното време за защита, не получи стоките .

Много съжаляваме за това.

Моля, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да решите проблема! (включително пълно възстановяване на пари и повторно изпращане до вас)

Забележка: 1. Моля, уверете се, че адресът е правилен и ние не носим отговорност за грешни или недоставени адреси. 2. Напълно разбираме, че ще бъде разочарован, когато пратката отнеме повече време от очакваното. Както обещахме, ще изпратим артикулите в рамките на 7 дни, след като плащането се изчисти, но доставката се контролира от корабната компания и ние сме също толкова тревожни, колкото и вие.Ниският рейтинг на времето за доставка би бил несправедлив за нас. Вашето разбиране е високо оценено. Надяваме се нашите клиенти да бъдат щастливи, когато са получили нашите артикули, така че моля, купувайте само когато времето за доставка е приемливо за вас. 3.Безплатна доставка с ePacket до САЩ. 4. Нашият метод за доставка по подразбиране е въздушна поща China Post с проследяване. Плащане: 1. Приемаме само Alipay. 2. Просто кликнете върху бутона "Плати сега" в горната част на приключилия аукцион, за да подадете сигурно плащане чрез плащане. 3. Крайната покупна цена не покрива приложимите данъци или мита, които могат да бъдат начислени от митницата. Купувачите са отговорни за такива такси 4. Ако имате проблем с плащането, моля, уведомете ни. Връщане назад и обратна връзка: 1.По всякакви лични причини (изберете грешен размер / грешен цвят / не се вписва), можете просто да ни изпратите имейл, за да получите пощенския адрес за връщане и да върнете елемента (ите) в първоначалното му състояние.Таксите за връщане ще бъдат отговорност на купувача. Няма да приемаме никакви продукти с миризми (парфюм, дим и т.н.) 2. Ако артикулите са повредени, трябва да се свържем с нас в рамките на 24 часа от получаването. 3. За други проблеми с качеството, ние ще възстановим незабавно, след като получим снимката на артикула. 4. Артикулът трябва да бъде върнат в рамките на 14 дни след получаването му от купувача. 5. Нашата цел е да предложим 5-звездно обслужване, ако не смятате, че заслужаваме 5-звезди, моля, свържете се с нас, преди да оставите обратна връзка. 6. Имате въпроси относно коментарите? Ще се радваме да чуем от вас! Ние сме отдадени на нашите клиенти и чувстваме, че трябва да получите личното внимание, което заслужавате. Обикновено отговаряме на имейли в рамките на 24 часа по време на нормалното работно време.

Подробна информация за продукта
  • Употреба: Зидария пробиване
  • DIY консумативи: Металообработване
  • Тип: Twist свредло
  • Име на марката: HUKELP
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: Кобалтови стоманени сплави

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти