Мини температурен габарит Високо прецизни мини цифрови термометри Домакински цифров дисплей джобни термометри за табло

12.99лв.

(0 Коментари)

SKU: g147905



Добави в желания

Следете температурата на автомобила си с този точен измервателен уред. Той има цялостен водоустойчив дизайн на мухъл, който го предпазва от дъжд и сняг. Можете лесно да го инсталирате на всеки автомобил, включително електрически превозни средства. Той е издръжлив и надежден за продължителна употреба.

Спецификация:

Живот на батерията: около 1 година

Материал: ABS черупка

Размер: Диаметър около 2,8 см, радиус около 1 см

Спецификации на батерията: Бутон батерия LR626, 1 таблет

Списък на пакетите:

Мини температурен габарит *1

Бележки:

Поради светлинните ефекти и ъглите на камерата, цветът на елемента и този, показан на снимката, може да имат нюанс.

Поради ръчното измерване може да има толеранс в размера на продукта.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Точно отчитане: С високо прецизно ядро, този мини температурен датчик може да покаже температурата на всеки обект или среда за секунди.Без значение колко топло или студено, можете да разчитате на този габарит, за да ви даде точно отчитане всеки път.

2.Здрав и точен: Мини температурният манометър разполага с водоустойчив дизайн на мухъл, който поддържа движението сигурно от дъждовна вода и влажност. Той може да издържи на сурово време и да измерва температурата точно в различни сценарии на открито.

3.Удобно закрепване: С двустранната лента 3M този мини температурен датчик може да бъде здраво прикрепен към всяка плоска повърхност. Той е лесен и бърз за инсталиране, просто отлепете подложката и я залепете там, където искате. Не е нужно да се притеснявате, че ще падне или ще повреди стената.

4. Водоустойчив материал: Изработен от издръжлив ABS материал, този мини температурен габарит може да издържи на дъжд и излагане на слънце, осигурявайки дълготрайна употреба при всякакви метеорологични условия.

5.Wide Приложение: Този мини температурен датчик ви дава точни показания на температурата вътре и извън вашия автомобил. Можете да превключвате между режимите с прост бутон. Това е идеално за мотоциклети и електрически превозни средства, тъй като ви помага да избегнете проблеми с прегряване или замръзване.

Подробна информация за продукта
  • Тип: Части за ръчни инструменти
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти