Ръчна ротационна машина за отстраняване на тел Професионален инструмент за оголване на тел 1-21mm машина за рязане на кабели с ръчни аксесоари за манивела

73.57лв. 144.24лв.

(3 Коментари)

SKU: g14856



Добави в желания

Ръчна ротационна машина за отстраняване на тел Професионален инструмент за оголване на тел 1-21mm машина за рязане на кабели с ръчни аксесоари

за манивела Bullet точки: 1.Stripping диаметър диапазон: Този преносим тел оголване машина може да се справи с различни видове кабели, от 1 мм до 21 мм в диаметър. Той има три захранващи отвора с различни размери (Φ7mm, Φ13mm и Φ21mm), за да побере различни дебелини на кабела.

2.Спестяване на труд: Тази преносима машина за отстраняване на тел може да се управлява ръчно с разглобяемата ръчна манивела или електрически с бормашина, което ви дава по-голяма гъвкавост и ефективност.

3.Strong и стабилна: Изработена от износоустойчив и издръжлив материал, тази преносима машина за отстраняване на тел може да издържи на тежка употреба и да осигури надеждна работа.

4.Универсална употреба: Тази машина може да съблича различни видове проводници, като аудио, данни и авиационни проводници.Широко се използва за обработка на кабелни снопове в различни индустрии. Той също така ви помага да рециклирате и демонтирате ефективно отпадъчните медни проводници.

5.Sharp остриета: Изработени от стомана SK5, остриетата на тази преносима машина за отстраняване на тел могат да режат различни видове проводници с лекота и прецизност. Те също така са дълготрайни и лесни за подмяна, когато е необходимо.

Подходяща за кабели с диаметър от 1 мм до 25 мм, тази машина може лесно да премахне изолацията от различни проводници. Той има разглобяема ръчна манивела за лесна работа и надежден материал за издръжливост. Той също така може да се справи с обработката на аудио линии за данни с острите си остриета. Чудесен инструмент за рециклиране и DIY проекти.

име: Portable Wire стриптизьорка машина

Режим на задвижване: ръчно или свързано електрическо бормашина

Материал: стомана

Размер на машината за оголване: около 4 * 12 * 16,8 см / 1,57 * 4,72 * 6,61 инча

диапазон на диаметъра на оголване: 1mm ~ 21mm / 0.04in ~ 0.83in

Нето тегло на стриптийз машина: около 1490g / 3.28pounds

3 отвора за подаване на тел: Φ 7mm, Φ 13mm, Φ 21mm

Списък:

Ръчна машина за отстраняване на тел за скрап * 1 (съдържа 1 * острие)

Гаечен ключ *2

Алън гаечен ключ *4

Подробна информация за продукта
  • Характеристики: Многофункционален
  • DIY консумативи: ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
  • Име на марката: VAHIGCY
  • Приложение: Стриптизьорка на тел
  • Произход: континентален Китай
  • Поддръжка: Дропшипинг и търговия на едро
  • Номер на модела: Преносима машина за оголване на тел
  • Материал: Неръждаема стомана
Анонимен

Той беше изпратен за четири дни. Ред за вътрешна поръчка ~ ^ ^ Не съм го тествал нито веднъж, но изглежда, че ще се получи. Издръжливо тежък ~ ~

2023-11-04

Анонимен

Никога не съм получавал артикула, изпратен на друг адрес.

2023-12-13

Анонимен

ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΤΗΣ ΜΙΧΑΝΗΣ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΚΙΡΤΗ ΘΕΣΗ ΒΛΕΠΕ ΦΏΤΟ

2023-10-05


Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти