Електрическа ултразвукова почистваща четка за почистване 3 в 1 масажори за инструменти за лице Звукова въртяща се четка за почистване галванично Премахване на черни точки

30.45лв. 81.87лв.

(5 Коментари)

SKU: g14861



Добави в желания

• 3-в-1 Функционалност: Този ултразвуков почистващ препарат предлага три функции в едно устройство, включително ултразвуково почистване, масаж и отстраняване на черни точки.

• IPX-7 Водоустойчив стандарт: С водоустойчив стандарт IPX-7, това устройство може да се използва под душа или ваната, без да се притеснявате за повреда на водата.

• Акумулаторна батерия: Акумулаторната батерия гарантира, че това устройство може да се използва многократно, без да се налага да сменяте батериите.

• Галванично почистване: Галваничната почистваща функция на това устройство помага за дълбоко почистване на кожата и премахване на замърсяванията.

Черта:

1. PX6 водоустойчиво ниво, цялото тяло е водоустойчиво, дори когато се къпете у дома, може да се използва за почистване на порите!

2. Почистващ препарат за лице с 3 заместващи четки, подходящ за различни типове кожа. (Нормална кожа, суха кожа, мазна кожа и комбинирана кожа), силиконовата глава за четка е предназначена за чувствителна и тънка кожа, мека и удобна. Мека четка за дълбоко почистване почиства порите и премахва мъртвата кожа

3.4 видове интензивност, от слаба до силна, можете да изберете подходящата интензивност за почистване или масаж на лицето. След продължителна употреба може да гарантира, че порите се почистват, което прави кожата значително по-гладка и по-здрава

4. Технология за безжично зареждане, БЪРЗО безжично зареждане за 2 до 3 часа ще продължи 4 седмици. Можете да използвате тази четка за почистване по време на пътуване, това определено е перфектната идея за подарък за всеки повод.

5. Елегантен дизайн, стилни, изчистени линии и сладко розово / синьо, ергономичен дизайн на дръжката, се чувстват по-комфортно.

Стихотворение:

Размер на опаковката: 15,5 * 2,8 * 1,6 см

Пол:Унисекс / Мъже / Жени

Материал: нефрит + цинкова сплав

Тегло: 90г

Опаковка: Изящна опаковка

за подаръчни кутии Сезон: Пролет / Лято / Есен / Зима

Съдържание на пакета:

1 x хост

на продукта 3 x глава

за четка 1 x Ръчно

1xUSB кабел

за зареждане Забележка: Данните са получени от експериментални данни, реалните данни са предмет на действителната ситуация.

Подробна информация за продукта
  • Източник на захранване: Акумулаторна батерия
  • Брой парчета: Една единица
  • Сертифициране на качеството на стоките: ce
  • Произход: континентален Китай
  • Водоустойчив стандарт: IPX-7
Анонимен

здравейте, в описанието е много ясно, че устройството е електрическо, но получих поръчката и това е устройство, захранвано от батерии, съжалявам, напълно съм разочарован

2023-11-16

Анонимен

не отвори пакета. това е подарък.. изглежда професионално качество до момента!!

2023-11-24

Анонимен

Пристигна рано, всички перфектна кутия в отлично състояние и продуктът супер добре

2023-12-01

Анонимен

По описание е с акумулаторна батерия, но е с батерии АА.

2023-11-14

Анонимен

Устройството трябваше да е на USB батерии е единственият минус

2023-11-16


Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти