Гъвкав кабел ръкав организатор съхранение тръба кабел протектор управление навиване спретнати аксесоари Bundler обвивам клип тел офис компютър

7.27лв. 13.22лв.

(0 Коментари)

SKU: g15275



Добави в желания

Това е сладко и чудесно за домашна или офис употреба по всяко време

Добре е за късия стил тел, като например линията на тапите за уши, ipod socket line Също така може да се използва за задържане на вашите писалки и снимки

Без повече спъване по

пода Компактен дизайн и лек, лесен за носене

Помага за подреждане на грозни разхвърляни TV, DVD, PC проводници и кабели

Самозалепващата се лента в задната част на капката на кабела ви позволява да я залепите навсякъде, където искате

-Няма нужда да се притеснявате, разхвърляните заплетени шнурове ви потискат или да спъвате детето или домашния си любимец. Тежък материал за удължаване на живота на кабела.

-Всички шнурове са преплетени и скрити в един ръкав от погледа, Това прави вашия живот и работно пространство изглеждат по-организирани.

Идеален за поддържане на кабели, организирани зад системата за телевизионно забавление, компютърен монитор и др.

-нашите ръкави ще съответстват на всеки домашен декор, като запазят масива от многоцветни кабели скрити.

-Диаметър ръкав ще гарантира, че можете да свържете много кабели в един ръкав. Дългият кабелен ръкав ще отговори на всички ваши изисквания, доколкото е възможно.

Предварително направена дупка

Уникален дизайн: Малката междина по ръкава е предназначена за разсейване на топлината и залепване на проводниците, където е необходимо! Покрийте и скрийте проводниците не само за чист вид, но и за да предотвратите стареенето или дъвченето на проводниците от домашни любимци

Огромна разлика, малки разходи

Групирайте всички грозни кабели: Перфектно решение за управление на кабелите, което ви позволява да почистите, да обвиете цялата заплетена бъркотия.

Стойте далеч от потенциални опасности: Независимо дали сте на компютърно бюро с много перип, херали или дори напълно украсено домашно кино, ръкавите за управление на кабели Mosotech решават вашата мания.

DIY

дължина на рязане Нарежете на мулти-ръкави: Гъвкавият материал позволява DIY дължина на рязане, можете да изрежете тези ръкави за управление на случаен принцип, за да отговорите на вашите нужди.

Това е просто и удобно решение за управление на всички кабели зад вашия телевизор, компютър, домашно кино, Hi-Fi системи, игрови конзоли и др. Сивият стилен цвят на нашите ръкави ще съответства на всеки домашен декор.

Бързи решения за кабелно покритие с инструмента за насочване, Увийте ръкавите за управление на кабелите около кабелите си и в рамките на няколко секунди можете да се насладите на подредена и приятна среда за живот / работа

нула

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: Кейвово
  • Произход: континентален Китай
  • пакет: Да
  • Материал: Пластмаса

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти