Бебешки обувки за ходене Сладка карикатура Детски бебешки обувки Памучен плат Анти-хлъзгащи се бебешки маратонки Еластични маратонки за малки деца за бебе момче момиче

15.99лв. 32.00лв.

(0 Коментари)

SKU: g1530



Добави в желания

Точки:

1.Топли обувки: Тези бебешки обувки за ходене са меки и удобни и изхвърлят студа, за да поддържат бебето ви топло през зимата. Те прегръщат краката на бебето ви в комфорт през целия ден.

2.Anti-Slip Design: Подметките на тези бебешки обувки за ходене имат увеличени точки против триене, които помагат на бебето да ходи, без да се притеснява от подхлъзване. Този противоплъзгащ дизайн прави бебето по-безопасно и по-уверено в стъпките си.

3.Cozy за носене: Нашите бебешки обувки за ходене са предназначени да поддържат краката на вашите малки не само безопасни, но и удобни. Те предлагат меко и топло прилягане, което е умерено стегнато, предпазвайки прасците на бебето от наранявания, като същевременно никога не ги кара да се чувстват студени.

4.Максимално разтягане: Нашите бебешки обувки за ходене осигуряват подходяща сила на разтягане, така че бебето ви няма да се чувства ограничено, когато се движи.Еластичният материал не задушава краката на вашето бебе, но осигурява добра еластичност и комфорт.

5.Exquisite Материал: Поддържайте краката на бебето свежи и уютни с нашите обувки за ходене, изработени от абсорбиращ потта, първокласен памучен материал. Мекотата и дишаемостта на материала предлагат подхранващо изживяване при ходене, докато функцията против миризма осигурява дълготрайна свежест.

Описание:

Нашите обувки за ходене за бебета са меки и удобни с дизайн против приплъзване, който гарантира, че вашето малко 1 остава в безопасност. Обувките са с добра еластичност и дишащи, което ги прави идеални за целодневно носене. Тези обувки няма да притиснат краката на вашето бебе, като гарантират, че те са толкова удобни, колкото могат да бъдат. Спецификация:

1. Име: Бебешки обувки

за ходене 2. Материал: Памучен плат Опаковъчен списък:

1 чифт * Бебешки обувки за ходене Бележки:

Поради светлинните ефекти и ъглите на камерата, може да има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

Поради ръчно измерване може да има грешка в размера на продукта.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип артикул: Първи пешеходци
  • Горен материал: ЮТА
  • Име на отдел: Бебе
  • Сезон: Четири сезона
  • Материал на подметката: ПАМУК
  • Пол: Бебе Момчета

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти