Мотоциклет верига Cleaner Bike обезмаслител спрей преносим велосипед верига инструмент 100ml велосипед обезмаслител за мотоциклети планински велосипеди

6.53лв. 9.33лв.

(0 Коментари)

SKU: g16054



Добави в желания

Вериги, зъбни колела и други метални части могат да се почистват с Drivetrain Cleaner, за да се отстранят с лекота упоритите петна. Освен това удължава живота на вашето задвижване, като предотвратява ръждата и износването. Други метални предмети, разположени около вашата къща или гараж, могат да бъдат почистени и поддържани с помощта на Drivetrain Cleaner.

Спецификация:

Капацитет: около 100ml

Добри съвети:

1. Поради цветовата температура на дисплея, фотоапарата, околната светлина и фотографските умения и т.н., може да има лека цветова разлика в снимките на някои продукти, а цветът е подчинен на действителния продукт!

2. Поради различното ръчно измерване, моля, позволете малка разлика в размера.

Опаковъчен списък:

1 * Почистване на верига за велосипеди

Вижте повече подробности за

продукта 1.With 3 пъти концентрирана формула: Този препарат за почистване на вериги за велосипеди може бързо да разтвори петната от масло върху металните части на вашите велосипеди, електрически превозни средства, мотоциклети и други превозни средства, което ги прави да изглеждат съвсем нови за минути.

2.Лесен за използване: Той е лесен за използване, просто го напръскайте върху частта, която трябва да бъде почистена, изчакайте 2 минути, оставете почистващия препарат напълно да влезе в сила и след това го избършете с четка и гъба, за да премахнете лесно упоритите петна.

3.Изобилие от функции: Този почистващ препарат за вериги за велосипеди не само почиства веригата ви от масло и мръсотия, но също така предотвратява ръждата и износването на металните ви части. По този начин можете да удължите експлоатационния живот на вашата велосипедна верига и части.

4.Vast Приложение: Този почистващ препарат за верига за велосипеди е чудесен инструмент за любителите на велосипеди и сервизите. Той може да почиства всеки велосипед, като велосипеди, планински велосипеди, пътни велосипеди и сгъваеми велосипеди.Може да почиства и други метални предмети като зъбни колела, вериги.

5.Спестете време за себе си: 100 милилитра могат да се поберат вътре. Употребата е ниска и ефектът е добър заради концентрираната формула. Възможни са многобройни измивания на бутилка. Ще спестите пари и време, защото е ефективно.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти