Challenge Game Card Game For Kids And Families Parent-Child Indoor Thinking Training Toys For School And Home

12.94лв. 24.86лв.

(0 Коментари)

SKU: g1614



Добави в желания

Пригответе се за забавна Коледа с нашата водоустойчива игра на карти с предизвикателство. Научете се да играете и развивайте фини двигателни умения, докато тренирате координацията и сръчността между ръцете и очите. Перфектен за игрални вечери със семейството и приятелите!

Спецификация:

име: Предизвикателство игра карта

Опаковка на продукта: цветна кутия

Размер на продукта: карта: около 15 см шахматна фигура: 2,5 * 1,5 см

Цвят на продукта: случаен

Приложимо: Подходящ за деца над три години

Функция: Стимулиране на интереса на децата и подобряване на техните практически способности и способност за

мислене Опаковъчен лист:

4 * Шахматни фигури

10*Карта

Бележка:

1. Поради различните ефекти на дисплея и осветлението, действителният цвят на продукта може да бъде малко по-различен от цвета, показан на снимката. Благодаря!

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на измерването от 1-3см.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Дълготрайно забавление: Насладете се на безкрайни часове забавление с тези карти за игра на предизвикателства! Те са покрити с двустранно фолио, така че могат да издържат на петна от вода без повреди. Плюс това, гладката им текстура ги прави устойчиви на износване и лесни за почистване.

2.Многофункционална и удобна: Картата за игра на предизвикателство е идеалното средство за повишаване на когнитивните и двигателните умения на децата. Тази забавна и образователна игра учи децата да учат чрез игра, подобрявайки своите практически способности и способност за мислене. Тя се фокусира върху радостта от изследването и откриването, стимулирайки интереса на децата по забавен и предизвикателен начин.

3.Creative Gifts: A Challenge Game Card може да отприщи състезателния дух в тях. Снабден с няколко различни карти, този подарък осигурява безкрайно забавление и интелектуална стимулация. Перфектен за всеки повод, какъв подарък децата ще го харесат, било то Великден или Коледа!

4.Skill Development: Challenge Game Card е не само забавна игра, но и чудесен начин да развиете фини двигателни умения, да подобрите социалните умения и да си сътрудничите и да взаимодействате с други деца. Играейки тази игра, детето ви ще се научи как да решава проблеми, да комуникира ефективно и да работи като екип.

5.Развиване на мисловни умения: Чрез предизвикване на когнитивните умения и въображението на децата, Challenge Game Card стимулира творческото развитие. Децата получават практическа практика в координацията между ръцете и очите и сръчността, докато стратегизират, което прави това забавен начин за развиване на мисловни способности.

Подробна информация за продукта
  • Номер на модела: Карта за игра на предизвикателство
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти