Dog Shaver Electric Quiet Cordless Electric Dog Shaver Clippers Rechargeable Electric Pet Hair Trimmers Set Cat Тример за коса за

21.69лв. 30.99лв.

(0 Коментари)

SKU: g165250



Добави в желания

Поддържайте косматите си приятели да изглеждат най-добре с нашите машинки за подстригване на кучета! Оборудван с 3 гребена за ограничаване на дължината (3 мм / 6 мм / 9 мм) и R-образен дизайн на зъбите, можете лесно да създадете деликатен външен вид за вашия домашен любимец. Нашите машинки за подстригване са прости и лесни за управление, така че вече няма да се страхувате да подстригвате косата твърде късо. Дайте на вашия домашен любимец перфектната кройка без никакви проблеми!

Спецификация:

Име: тример

за кучешка коса Материал: PP + неръждаема стомана

Размер: 15.7x4cm / 6.18 * 1.57inches

Капацитет на батерията: 180MA

Аксесоари: 3 лимит гребена, USB кабел за зареждане, четка за почистване, масло

за поддръжка Списък:

Машинки за подстригване на кучета*1

Лимит гребен*3

USB кабел за зареждане*1

Четка за почистване*1

Масло за поддръжка*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Увеличете максимално прецизността и гъвкавостта: Нашите машинки за подстригване на кучета са оборудвани с 3 гребена за ограничаване на дължината (3mm / 6mm / 9mm), което ви позволява свободно да регулирате ефекта на подстригване въз основа на дължината и дебелината на косата на вашия домашен любимец.

2.Постигнете деликатен външен вид: Нека личността на вашия домашен любимец блести с нашите машинки за подстригване на кучета и създайте уникален стил, който показва техния чар и стил. Лесно подстригвайте козината им, почиствайте лапите им и оформяйте ушите им с прецизност и креативност.

3.Предпазва кожата на домашния любимец от драскотини: R-образният дизайн на зъбите на нашите машинки за подстригване на кучета предпазва кожата на вашия домашен любимец от драскотини и порязвания, осигурявайки безопасно и безвредно оформяне. С тези машинки за подстригване можете да подстригвате косата на домашния си любимец уверено, без да го

наранявате 4.Portable и лесен за използване: Тези машинки за подстригване на кучета могат да се използват по всяко време и навсякъде, тъй като имат акумулаторна батерия и няма нужда да включвате жицата.Те също имат проста и удобна работа, с лицев превключвател и управление с един бутон.

5. Високоскоростен и тих мотор: Оборудван с високоскоростен и нискошумов мотор, нашите машинки за подстригване на кучета правят оформянето лесно. Само с 50 dB, вашите домашни любимци няма да се стреснат и ще могат да се отпуснат през целия процес.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти