2024 Календар на Исус Месечен библейски календар Библейски стих календар 2024 Стенен арт календар 2024 Висящ изящен 11X8.5Inch

17.80лв. 35.60лв.

(0 Коментари)

SKU: g168547



Добави в желания

Стената на Исусовия календар за 2024 г. разполага с изящни картини, които осветяват пътя ви, напомняйки ви за Божията любов. Неговите зашеметяващи цветове и детайли гарантират, че ще ви дадат увереност и радост всеки ден. Споделете този елегантен календар с любимите си хора и ги оставете да почувстват благословиите на вярата. Благодарим ви за вниманието и вярваме, че ще харесате покупката си.

Спецификация:

Материал: хартия

Списък на пакетите:

2024 Календар на Исус*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Вдъхновяващи произведения на изкуството: Потопете се в спокойната красота на нашия календар на Исус 2024. Всеки месец се отличава с изящна живопис на произведения на изкуството на Исус, носещи спокойствие и размисъл в ежедневието си.

2.Подкрепа за вдъхновение: Нашият календар на Исус за 2024 г. предоставя божествена подкрепа чрез 12 зашеметяващи картини на чудесата на Исус. Всяка картина идва с вдъхновяващо писание, за да освети пътя ви и да ви накара да почувствате Божията любов.

3.Чувство на увереност: Този календар на Исус за 2024 г. ще укрепи вярата ви и ще ви вдъхновява всеки ден с красивите си изображения и цитати на Jesus.It ви дава чувство на увереност и радост, тъй като добавя вярно докосване до вашето жизнено пространство, работно място или класна стая. С важната си секция за дата няма да пропуснете значими събития.

4.Надежден материал: Насладете се на красотата на 12 спиращи дъха картини, изобразяващи живота на Исус с нашия календар на Исус за 2024 г. Изработени с отлични материали, очаквайте изключително качество на изображението, точност на цветовете и издръжливост, които гарантират дълготрайно удовлетворение.

5.Great Идея за подарък: Обогатете живота на вашите религиозни близки с календара на Исус за 2024 г. С красиви изображения и вдъхновяващи библейски цитати, тази внимателна опция за подарък е идеална за семейство, приятели или църковни членове.Подарете дара на вярата и вдъхновението днес и покажете своята грижа и признателност по възможно най-смисления начин.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти