Земен календар 2024 3D календар Хартия дърворезба Art Memo Pad Rip-Away хартия дърворезба лепкава скулптура хартия земята модел за DIY

78.82лв. 112.59лв.

(0 Коментари)

SKU: g173052



Добави в желания

Добре дошли в света на Earth Calendar- продукт с най-високо качество, който съчетава очарованието с производителността. Уловете причудливия чар на живота с нашия очарователен дизайн, вдъхновяващ творчество, където и да присъства, и изпълвайки стаята си с приказна атмосфера.

Спецификация.

Име на продукта:Земен календар

Материал: картон

Цвят: син, червен, оранжев, зелен, жълт

Размер продукта: 8.7x8.7x8.9cm / 3.43x3.43x3.5in

Тегло на продукта: 550g

Списък на пакетите:

Земен календар X1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Изненадващ 3D модел на Земята: Вижте света в нова светлина със Earth Calendar.Всяка страница разкрива зашеметяващ 3D модел на нашата планета, отлепвайки се, за да разкрие хипнотизиращ свят на очарование и производителност.

2.Разкрийте чудесата: Нашият земен календар осигурява превъзходно качество на печат, показвайки зашеметяващи изображения на различни страни и култури.Красивите и разнообразни модели с ярки цветове са устойчиви на избледняване, като гарантират, че богатството и разнообразието на нашия свят се запазват всеки месец.

3.Влейте вашето пространство: Нежно ви пренесете в магическо царство със земен календар, включващ зашеметяващи снимки на природни чудеса по целия свят. Вдъхновете творчеството и изпълнете стаята си с приказна атмосфера.

4.Desk Perfection: Календарът на Земята ще добави уникален чар към целия бележник на бюрото, допълнен от многоцветна декоративна хартия и фантастични форми, които привличат вниманието на никого. Отличната изработка на хартиената скулптура ще ви впечатли със своите детайли и издръжливост.

5.Перфектен подарък: Изненадайте любимите си хора със Земния календар, уникален осветен подарък. Това не е просто календар за ежедневна употреба, а символ на вашата замисленост.Станете свидетели на красотата на света и вдъхновете другите с този специален подарък.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти