Прекрасна детска лента за коса принцеса перли мохер лента за глава новородени момичета фото реквизит за малки деца фотография & бебешки душове

2.35лв. 3.85лв.

(0 Коментари)

SKU: g1753



Добави в желания

Характеристики:

ООТДТИ

Очарователни и модерни: Тази лента за глава за бебешка фотография е изработена от акрилни перли и конски косми, осигурявайки стилна декорация за бебета във фотография или специален повод.

Фина изработка: Лентата за глава е щателно изработена, за да гарантира качество и издръжливост, предлагайки комфорт и безопасност за бебета, мека и нежна към главата на бебето.

Подходящ за различни поводи: Перфектен за тържества за новородени, стодневни церемонии и годишнини от първата година, добавяйки акценти към специалния момент на бебетата.

Регулируем размер за всички бебета: Лентата за глава се отличава с регулируем дизайн, подходящ за бебета с различни размери на главата, осигуряващ комфорт и стабилност, идеален за фотография на новородени.

Добавете сладост и мода: Със своя изискан дизайн, украсен с перли и конски косми, тази лента за глава добавя сладост и докосвания на модата, което прави бебето ви още по-голямо

Спецификации:

Материал: мохер, акрил

Цвят: (по избор)

Размер: Прибл. 65cm / 25.5inch

Пакетът включва:

1 парче бебешка фотография Шапки

Бележка:

Моля, позволете грешки от 1-2 см поради ръчно измерване.

Моля, позволете леки разлики в цветовете поради различната разделителна способност на дисплея.

Подробна информация за продукта
  • Пол: Унисекс
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти