HD 720p задна камера за Mazda 6 Mazda6 / Atenza GJ / RX-8 / Axela 2013-2015, камера за задно виждане за задно виждане Паркинг камера

34.04лв.

(0 Коментари)

SKU: g182269



Добави в желания

ИМЕ НА ПРОДУКТА HD Камера за задно виждане Задна камера за задно виждане Камера за заден ход за Mazda 6 Mazda6 / Atenza GJ / RX-8 / Axela 2013-2015 ХАРАКТЕРИСТИКИ :

Монтажът на камерата отзад е визуално дискретен и много незабележим

Разширена видимост зад автомобила за повече безопасност и комфорт

Използва се с всички монитори, които имат cinch видео вход

Модулно решение Plug & Play - сменяемо без инсталационни знаци

СЪВМЕСТИМ С МОДЕЛИ АВТОМОБИЛИ:

За Мазда 6 Мазда Атенца GJ RX-8 Аксела 2013-2017

За Mazda 6 Mazda6 Седан 2013-2015 / Mazda Atenza 2013-2015 ОПИСАНИЕ

НА ПРОДУКТА Нашите гениално лесни за инсталиране камери за заден ход могат лесно да бъдат модернизирани чрез подмяна на оригиналното пространство на регистрационния номер на много модели превозни средства - перфектно е камерата за преоборудване, която не трябва да се инсталира.

Това прави възможна особено незабележима инсталация и оригиналният вид на автомобила се запазва.

Възпроизвеждане на изображения на камерата

за заден ход Видео сигналът се предава чрез предоставения кабел за видео връзка и по този начин към монитор, модернизирана навигационна система (например от Pioneer, Sony, Alpine, Kenwood и др.) или чрез интерфейс на камерата за обратно виждане (опция) директно върху фабричната навигационна система при поставяне на Reverse автоматично показан в навигационната система.

Захранване

Захранването се подава през 12V порта на лампата за заден ход на вашия автомобил, така че камерата автоматично се включва, когато е включена задна предавка.

Проверете размерите: Преди да направите поръчка, моля, проверете размера и външния вид на камерата, за да проверите дали тя съответства на вашия автомобил.

Play на фабричната навигация чрез интерфейс на камерата за заден ход (по избор) Искате ли лесно да видите изображението на камерата за задно виждане на съществуващия монитор на вашата фабрична навигационна система, така че ще ви е необходим и интерфейс за камера за задно виждане.

Избягвайте смущения в нашия сигнален филтър (опция) Превозни средства скорошна употреба за захранване на външното осветление на автомобила (задна светлина, спирачна светлина и т.н.) тактова (пулсираща) напрежение, което е подходящо за сензори за изображения / видео електроника и има функционални или нарушения на изображението. Ето защо, моля, затворете свързващия кабел, за да активирате камерата за заден ход не е директно свързана към светлината за заден ход, но използвайте нашия сигнален филтър. Подходящ сигнален филтър, вижте аксесоарите.

Спецификации

Характеристики: С 8 led

Цвят на черупката: бял

Цвят на камерата: черен

Размер на камерата: 12mm

Интеграция: специфична за

автомобила Монтаж Postion: Регистрационна табела светлина

Подробна информация за продукта
  • Материал на черупката: Пластмаса
  • Материал на обектива: стъкло
  • Име на марката: Misayaee
  • Дължина на видео кабела: 6M
  • Жични или безжични: Тел
  • Тип аларма: Камери за архивиране на превозни средства
  • Произход: континентален Китай
  • Водеща линия: Да
  • Тип материал: ABS

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти