За автомобили Мотоциклети Вентилационен капак на картера Въздушен филтър Мини Breather Автомобилен въздушен филтър Течащ филтър за всмукване на студен въздух

7.69лв. 15.40лв.

(0 Коментари)

SKU: g188884



Добави в желания

Спецификация.

Материали.Метал, филтърна хартия, гума

Цветове: Сребро, Въглен, Синьо, Червено

Диаметър в долната част: 12mm

Размер: 5.1 * 5.7 см (H * W)

Пригодност.Универсално подходящ за повечето мотоциклети Какво прави въздушният филтър

По време на процеса на изтегляне на двигателя с големи обеми въздух, ако въздухът не е филтриран, прахът, суспендиран във въздуха, се вкарва в цилиндъра и износването на буталния възел и цилиндъра се ускорява. По-големите частици, влизащи между буталото и цилиндъра, могат да причинят тежко "издърпване на цилиндъра", което е особено сериозно при сухи, пясъчни работни условия. Карбураторът или въздушният филтър е монтиран пред всмукателния колектор и действа като филтър за прах и пясък във въздуха и гарантира, че достатъчно количество влиза в цилиндъра, за да се получи чист въздух!

Функции.

Този въздушен филтър е директен заместител на тези, които използват системи за всмукване на въздух за следпродажбено обслужване.

Ефективността на въвеждане на въздуха се увеличава драстично.

Въздушният филтър с висок дебит намалява съпротивлението на всмукателния въздух на двигателя, увеличавайки обема на всмукването на въздух за единица време и обемната ефективност на двигателя при работа.

Лесен и лесен за инсталиране.

Пакетът включва: 1бр въздушен филтър

Забележка: Възможно е да има известно отклонение или малка разлика в цветовете поради ръчно измерване или снимане на сцени.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти