Коледни календари Сладка карикатура Коледно бюро Календари Стоящи многофункционални Таблица Календар Декоративни Stand Up календар

0.53лв. 0.82лв.

(0 Коментари)

SKU: g192609



Добави в желания

Пригответе се за празничния сезон с нашия много здрав и изискан Весел коледен календар.Проектиран да седи перфектно на вашия работен плот, този календар ви позволява да записвате месечни планове, цели, емоции и други, без това да повлияе на използването му. Използвайте чантите, чекмеджетата или рафтовете за книги, за да запазите всичките си ваканционни нужди заедно. Направете тазгодишната Коледа запомняща се с нашия Весел коледен календар.

Спецификация:

Име: Коледни календари

Материал: хартия

Тегло на продукта: около 28g

Размер продукта: около 7x8.8x11.8cm / 2.76x3.46x4.65 инча

Опаковъчен списък:

1* Коледен календар

Бележки:

1. Поради различните монитори и светлинни ефекти, действителният цвят на артикула може да е малко по-различен от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, простете леко отклонение от измерването, дължащо се на ръчно измерване.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Изискан дизайн: Добавете към празничната атмосфера в дома си с нашия коледен календар. Всеки ден носи нова изненада с Дядо Коледа, снежни човеци, коледни елхи и други весели дизайни върху висококачествен хартиен материал. Здравата конструкция гарантира, че тя ще продължи през целия празничен сезон, добавяйки изискано докосване към вашия декор.

2.Cute и забавно: Добавете докосване на забавление към вашия празничен сезон с този очарователен настолен календар. Отличаващ се с разнообразие от уникални и интересни анимационни модели, това е сладък начин да направите всеки ден различен.

3.Plan Book Design: Съхранявайте запис на месечните си планове, цели, емоции и други с този уникален коледен календар. Комбинирайки дизайн на планова книга с празни пространства на всяка страница и удобен календар, този празничен помощник ще ви помогне да останете организирани през целия празничен сезон.

4.Effortless Page Turning: Всяка страница от нашия коледен календар е лесна за извличане и използване без никакви повреди или къдрене. Методът за свързване на кръга и дизайнът на кръга с двойна линия го правят издръжлив и удобен за използване.

5.Удобно преносим: С компактен дизайн, този коледен календар е лесен за носене. Перфектно оразмерен, за да се побере в чанти, чекмеджета или рафтове за книги, той ви позволява да отброявате до празничния сезон без усилие, без значение къде се намирате.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти