TV шкаф, ниска дъска с три врати и уникално място за съхранение в черен гланц, вечен цветен блок.

402.16лв.

(0 Коментари)

SKU: g19459



Добави в желания

Спецификация Информация за продукта Артикул: WF310732733WAA Вид продукт: Комбиниран артикул Основен цвят: Бял Основен материал: Плочи от дървесни частици Размер на опаковката Подпозиция 1: WF310732WAA Количество на опаковката: 1 142 * 48 * 11,5 см 17,6 кг Подпозиция 2: WF310733WAA Количество на опаковката: 1 56 * 51 * 19,5 см 15,1 кг Характеристики на

продукта АРТИСТИЧНО ДОКОСВАНЕ: Привличащите погледа черни канали на шкафа придават на този шкаф изискан артистичен щрих и подчертават модерната му елегантност.

Просторно място за съхранение: Три врати осигуряват щедро място за съхранение на вашите устройства, докато високата черна секция осигурява място за книги, игри или декоративни елементи.

Висококачествени материали: Изработен от първокласен материал от ПДЧ, този шкаф обещава не само красота, но и стабилност и издръжливост.

Модерно изявление: Изчистените линии и изисканата цветова схема правят този шкаф впечатляващо изявление за модерни жилищни пространства.

Функционалност и стил: Този шкаф не е просто парче за съхранение, а произведение на изкуството, което ще подобри вашето пространство, като същевременно отговаря на всички ваши развлекателни нужди.

Вашият избор за елегантност: Добавете не само функционалност към хола си с този шкаф за телевизор, но и съвременна изтънченост, която перфектно подчертава вашия индивидуален стил. Описание Дълго описание: Добре дошли в света на модерния лукс с нашите уникални телевизионни шкафове. Тази изключителна мебел умело съчетава естетика с функционалност. С три елегантни врати, шкаф с уникални черни слотове и високо черно пространство за съхранение, този шкаф излъчва не само модерна елегантност, но и изискана артистичност. Дискретните черни вдлъбнати дръжки не само осигуряват модерно докосване, но и подчертават елегантния дизайн на този шкаф. Този шкаф е изработен от висококачествен материал от ПДЧ и е с размери 1005039 см.Той е не само красив, но и стабилен и издръжлив. Той е идеален за модерни жилищни пространства, където стилът и функционалността са важни.

спецификация Габаритни размери

170L x 35W x 42H (см)

Зареждане на

продукта 50кг

ГВ/НВ

32,7 кг / 28 кг

материал

Пдч

Цвят

Бяло и черно

лъскавина

Част

Други необходими

инструменти Да

Брой опаковки

2 Произход

Кнр

Подробна информация за продукта
  • Тип: Мебели за хол
  • Обща употреба: Мебели за дома
  • Външен вид: модерен стил
  • Специфична употреба: Стойка за телевизор

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти