Акумулаторно фенерче, 2 x 150000 супер ярки фенерчета, 7 режима, мощно ръчно LED фенерче

55.90лв. 77.63лв.

(0 Коментари)

SKU: g19471



Добави в желания

Акумулаторно фенерче, 2 x 150000 супер ярки фенерчета, 7 режима, мощно ръчно LED фенерче

150000 ЛУМЕНА ФЕНЕРЧЕ. 150000 лумена акумулаторно фенерче е мощно ръчно фенерче със 7 светлинни режима. LED фенерчето може да светне MAX 1650 фута, а след това експлоатационният живот е повече от 120 000 часа. Подходящ за къмпинг, туризъм, нощно бягане, риболов, катерене, лов и други дейности на открито.

7 СВЕТЛИННИ РЕЖИМА. LED фенерчето има 3 основни режима на светлина: (висок, среден, строб) и 4 режима на странични светлини (висока, средна, червена светлина, червена мигаща светлина). Бързо натиснете бутона за включване / изключване два пъти, за да превключите към режимите на страничните светлини, един дизайн за изключване на клавишите може да бъде директно изключен във всеки режим чрез бутон с дълго натискане 2s, без да е необходимо да включвате всички режими. Подходящ за туризъм, къмпинг и лов, той също може да се използва като работна светлина или предупредителна светлина при спешни случаи.

USB АКУМУЛАТОРНА & POWER BANK. Акумулаторно фенерче, оборудвано с акумулаторна батерия с голям капацитет, може да бъде непрекъснато осветено в продължение на 12 часа, когато е напълно заредено. Също така има функция за изходна мощност, така че можете да го използвате като мобилно захранване, за да заредите устройството си през кабела. В допълнение, светодиодната светлина за показване на мощността на фенерчето ви позволява да знаете състоянието на захранването на ръчните фенерчета в реално време.

РЕГУЛИРУЕМО ФЕНЕРЧЕ. Това LED фенерче може да превключи светлинния режим, като прибере главата на лампата. Може да превключвате осветлението, от което се нуждаете светлина, за да се адаптирате към различни среди.

IPX6 ВОДОУСТОЙЧИВИ И ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ. Оборудван с водоустойчива технология IPX6, той е лесен за използване дори при силен дъжд или снежни дни. Каросерията, изработена от мощното фенерче, е изработена от висококачествена авиационна алуминиева сплав, има устойчивост на удар и е издръжлива.

Размерът на: 17 x 4,5 x 3 см

Материал: алуминиева сплав

цвят: черен

Съдържание на пакета:

2 x силно фенерче

2 x кабел

за зареждане 1 x батерия

1 x Английски наръчник

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти