2023-2024 Стенен календар Висящ планировчик 18 месеца висяща хартия стена график календар офис бележка година планиране M6Z8

5.08лв. 8.45лв.

(0 Коментари)

SKU: g197489



Добави в желания

Описание на продукта:

1. Име на продукта: Стенен календар от януари 2024 г. до юни 2025 г

. 2. Размер на продукта: Размерът на този календар е приблизително 430x305mm / 16.9x12 инча.

3. Стил на продукта: календар

4. Цвят на продукта: Цветен, тъмно син, син, черен

5. Материал: хартия

Характеристики на продукта:

1. 18-месечна продължителност: Този стенен календар обхваща дълъг период от януари 2024 г. до юни 2025 г., което позволява на потребителите да планират и организират графиците си предварително. Той осигурява цялостен поглед върху цялата година и половина, което улеснява управлението на срещи, събития и важни дати.

2. Лесен за четене дизайн: Календарът разполага с ясен и четлив английски текст, което го прави достъпен за потребители от всички възрасти и нива на владеене на езика.Датите, месеците и делничните дни се показват на видно място, като се гарантира, че потребителите могат бързо да препращат към календара и да бъдат информирани за предстоящи събития.

3. Достатъчно място за бележки: Всеки месец се показва на отделна страница, осигурявайки достатъчно място за потребителите да нахвърлят важни бележки, напомняния или списъци със задачи. Тази функция позволява по-добра организация и помага на потребителите да останат на върха на своите задачи и срокове.

4. Трайно и висококачествено строителство: Календарът е направен със здрави материали, които гарантират дълголетието му. Страниците са дебели и устойчиви на разкъсване, а подвързията е здрава и издръжлива. Това гарантира, че календарът ще издържи на ежедневна употреба през целия си 18-месечен период.

Внимание:

1.As всички знаем, различните компютри показват различни цветове, а реалният цвят може да е малко по-различен от следната картина.

2.Поради ръчно измерване, размерът може да има грешка от няколко сантиметра

Пратката включва:

1бр календар

Благодарим ви за подкрепата! Добре дошли да купите от нас! ако искате да купите повече, отколкото сме изброили, моля свържете се с нас. Приятен ден!

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти