USB бързо зарядно за кола 6-портов тип-C бързо зарядно за кола 6USB бързо мини зарядно за кола Съвместим с автомобили Камиони Офроуд превозни средства

10.67лв. 21.33лв.

(0 Коментари)

SKU: g19868



Добави в желания

Описание:

QC3.0 Fast Car Charger е съвместим с повечето масови модели като автомобили, камиони, високопроходими автомобили. Подходящ е и за различни USB устройства, като мобилен телефон, таблети, безжични слушалки, записващи устройства, USB прахосмукачки и др.

Спецификации:

име: Зарядно за

кола Материал: PC

Тегло: около 35g

Размер: около 3.8 * 3.8 * 7.4cm / 1.4 * 1.4 * 2.9in

Вход: 12-32V

Изход: 6USB 5V-15A 1USB 9V ~ 12-1.8A

Опаковъчен списък:

1 * Зарядно за

кола Бележки:

Поради светлинните ефекти и ъглите на снимане, има цветови разлики в продукта, моля, разберете.

Поради ръчното измерване има толеранс в размера на продукта.

Вижте повече подробности за

продукта 1.За повечето автомобили: QC3.0 Fast Car Charger е съвместим с повечето масови модели на пазара. Може да се използва върху автомобили, камиони, високопроходими превозни средства.

2.6 Портове за зареждане: Висока ефективност и бързо зареждане, енергия. Позволете ви да изпитате усещането за зареждане на бързата версия и вече не трябва да се притеснявате за шофиране на дълги разстояния.

3. Множество приложения: Той интелигентно съвпада с тока и е съвместим с различни USB устройства, като мобилни телефони, таблети, безжични слушалки, записващи устройства, USB прахосмукачки и др.

4.Интелигентна защита на безопасността: Той има множество функции за защита от пренапрежение, защита от прегряване, защита от пренапрежение, антиинтерференция, защита от късо съединение, постоянно напрежение и постоянен ток, което ви позволява да имате отлично зареждане опит.

5.Огнеупорен и огнеупорен: Зареждането не се нагрява. Добавените компоненти на радиатора напълно изнасят топлината на IC, така че цялата верига да може да работи добре в безопасна температурна среда, осигурявайки дългосрочна стабилност.

Подробна информация за продукта
  • Тегло на артикула: 50g
  • Произход: континентален Китай
  • Специални характеристики: Зарядно за кола
  • Тип материал: Пластмаса

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти