Кабелен към безжичен за Carplay адаптер Carplay Android Автоматичен адаптер Plug Play USB донгъл за жични към безжични автомобили за преобразуване

86.83лв. 127.70лв.

(0 Коментари)

SKU: g200483



Добави в желания

Кабелна към безжична кутия за кола Plug Play USB донгъл към USB порт Кабелен към безжичен адаптер за CarPlay за Android Auto

Кажете сбогом на заплетените проводници и обемистите адаптери с нашия стилен и компактен безжичен адаптер за CarPlay.

Насладете се на безжично забавление на автомобила без кабелна връзка, поддържайки оригиналните методи за управление на автомобила.

Прост процес на свързване в 3 стъпки: включете адаптера, включете Bluetooth и безжичната LAN на вашия за iPhone и кликнете върху "Използване за CarPlay".

Насладете се на напълно автоматизирано шофиране с автоматична връзка с вашия за iPhone веднага щом автомобилът стартира.

Поддържа гласово управление, волан, сензорен екран и работа с копчето за безпроблемно изживяване в CarPlay.

Описание:

Представяме ви кабелната към безжичната кутия, стилен и компактен безжичен адаптер, предназначен да подобри развлекателната система на вашия автомобил.Кажете сбогом на заплетените проводници и обемистите адаптери с нашето елегантно и удобно решение.

С възможностите за автоматично свързване, този адаптер безпроблемно се сдвоява с вашия за iPhone CarPlay веднага щом стартирате автомобила си. Просто включете Bluetooth и WIFI на вашия за iPhone, включете адаптера в USB порта на автомобила си и след секунди ще видите опцията "Use for CarPlay" на екрана на iPhone.

Насладете се на безжично изживяване за забавление на автомобила, както никога досега. Нашият адаптер поддържа оригиналните методи за управление на автомобила, включително управление със сензорен екран, управление на копчето на OEM и управление на волана. Можете да продължите да използвате всички функции за CarPlay, като навигация, възпроизвеждане на музика и телефонни разговори, без кабелни връзки.

Инсталацията е бриз само с три прости стъпки.Включете адаптера, активирайте Bluetooth и WIFI на вашия за iPhone и кликнете върху "Use for CarPlay", когато се появи на екрана ви. Толкова е лесно!

След като го инсталирате, ще се насладите на напълно автоматизирано шофиране. Вграденият 5Ghz WIFI модул бързо идентифицира телефона ви и установява безжична връзка за CarPlay всеки път, когато стартирате колата си. Гласово управление, работа с волана, докосване

Име на елемент: за CarPlay Box

Материал: Пластмаса

Модел: A5 Lite

Процесор: Allwinner V851

Wi-Fi модул: Realtek 8821BS

ПФИ: ПФИ 3959

Входна мощност: 5V щепсел или минус 0.2V 1.0A

Изходна мощност: Постоянен ток 5V щепсел или минус 0.2V 1.0A

Консумация на енергия: 0.75W

Wi-Fi честота: 5150-5250MHz, 5725-5850MHz / 2412-2472MHz

Версия, съвместима с Bluetooth: 4.2

Антена: 3 Dbi вградена FPC антена

Материал: ABS + PC

Съвместим мобилен телефон: за IPhone 6 и по-горе, за IOS 10 и по-горе, поддръжка за IPhone с 5GHZ Wifi или за Android 11 или по-горе, някои за и за Google с за Android 10.0 и за Android 9.0

Подробна информация за продукта
  • Тегло на артикула: actual weight
  • Произход: континентален Китай
  • Специални характеристики: Други
  • Тип материал: Пластмаса

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти