Кръгла османска табуретка Cover Мека поставка за крака Cover All-inclusive Османска табуретка стол Седалка Slipcover Всекидневна Спалня

27.57лв. 68.92лв.

(0 Коментари)

SKU: g2021



Добави в желания

Този кръгъл табуретка е подходящ за повечето стилове мебели. Защитете пейката си от разливи, петна и разкъсвания с еластичния си дизайн, който се държи плътно и предотвратява плъзгането. Перфектното решение за защита и подобряване на външния вид на вашия табуретка, без да въвеждате никакви промени.

Спецификация:

Материал: полиестер + спандекс

Размер на продукта: (прибл.) 30 * 25 * 7 см / 11.81 * 9.84 * 2.76 инча

Приложими размери за кръгли ниски изпражнения: диаметър 76.2-104.14cm / 30-41 инча, височина 43.18-45.72cm / 17-18 инча

Списък на пакетите:

Кръгла табуретка*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Висококачествен материал: Увийте табуретката си в лукс с нашия мек и издръжлив кръгъл табуретка. Изработен от дишаща и високоеластична плетена жакардова тъкан, той без усилие се вписва в повечето стилове мебели, което го прави универсално допълнение към всеки дом.

2.Fshionable Design: Прегърнете изтънчеността с нашия зашеметяващ кръгъл табуретка в шикозен малък кариран модел. Тази тъкан предпазва пейката ви от повреди, дължащи се на разливи, петна и разкъсвания, като същевременно поддържа мека, дишаща повърхност. Надстройте декора си и защитете мебелите си.

3.Модерна декорация: Нашият кръгъл табуретка не само добавя стил към хола ви, но и служи като практично решение. Еластичният му дизайн се държи плътно и предотвратява плъзгането, което го прави идеален за всяко домакинство.

4.Превантивна мярка: Защитете табуретката си от драскотини от домашни любимци, деца и разливи с тази кръгла табуретка. Той осигурява защита срещу прах и петна и поддържа вашия табуретка да изглежда безупречно чист и свеж. Осигурете инвестицията си още днес!

5.Лесна поддръжка: Насладете се на безпроблемно почистване с нашия кръгъл табуретка.Просто го хвърлете в пералнята с мек препарат и студена вода, за да отмиете петна и разливи. Избягвайте избелване и гладене за продължителна употреба.

Подробна информация за продукта
  • Материал: PVC
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти