20Pcs 0.8Mm MIG заваръчни дюзи за 15AK MIG / контактна тръба с 1 газова дюза, 1 инструмент и 1 горелка

21.85лв. 31.67лв.

(0 Коментари)

SKU: g205536



Добави в желания

[Висококачествени материали]Висококачествените медни заваръчни дюзи могат да осигурят добра топло- и електрическа проводимост, за да позволят равномерен трансфер на ток към жицата. Устойчив на висока температура и корозия, издръжлив.

Стабилизация: Тези заваръчни дюзи също имат по-гладък централен отвор, което води до по-малко триене при преминаване на жицата, което води до равномерно напредване на проводника с по-малко съпротивление на въздуха.

[Замяна] Лесни аксесоари за заварчик, перфектно съвпадение и добър избор за директна подмяна на частите; аксесоари за заваръчни горелки, носещи части; заваръчни дюзи 0,8 мм.

[Лесна инсталация] Защитната газова дюза се предлага с гаечен ключ за лесно сглобяване и разглобяване. Подходящият комплект части може лесно да се монтира на пистолета за запояване, без да се налага да се притеснявате за размера на продукта

Широка гама от приложения: подходяща за 15AK MIG заваръчни горелки и всички MIG устройства - лесен монтаж на износващи се части на горелката - не се изискват специални инструменти.

Цвят: Цвят

на снимката Материал: метал

Съдържание на пакета:

20 x Съвети

за контакт 1 x Горелка

1 x инструмент

1 x газова дюза

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Светлинното заснемане и различните дисплеи могат да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти