Автомобилна въздушна помпа Преносима помпа за гуми Въздушен компресор за автомобилни гуми Цифров манометър и Led Light Truck Tire Inflator аксесоар

41.29лв. 82.58лв.

(0 Коментари)

SKU: g205804



Добави в желания

Точки:

1. Оптимална производителност: Получете прецизно управление на налягането с нашата въздушна помпа за автомобилни гуми, оборудвана с интелигентна цифрова система за управление. Дисплеят за нощно виждане и отчитането на налягането в гумите осигуряват точен мониторинг. С автоматично зареждане и спиране, инфлацията е бриз.

2. Нощен ремонт LED: Направете смяната на гумите лесна през нощта с нашата въздушна помпа за автомобилни гуми, която разполага с мощна и ярка LED светлина. Няма повече притеснения за видимостта по време на нощните ремонти.

3. Авто-адаптивен инфлатор за гуми: От велосипеди до автомобили, топки до мотоциклети, тази помпа ви е покрила. Перфектно спортно оборудване или пътуване, тази компактна помпа е решение "всичко в едно".

4. Производителност с ниско ниво на шум: Тиха и ниска шумова работа, постигната чрез истински метален цилиндър, движение на постоянен магнит и високоскоростен ротор.Насладете се на бързо и ефективно напомпване на гумите, както никога досега.

5. Безпроблемна инфлация: С двуслоен дизайн против лед и без функция за изтичане, тази въздушна помпа за автомобилни гуми се предлага с удобна дюза, която се вписва в повечето клапани и е устойчива на износване. Изживейте лесна и бърза инфлация без никакви усложнения или закъснения.

Описание:

Въздушната помпа за автомобил е задължителна за всички шофьори. С дисплей за налягането в гумите можете лесно да напомпате гумите си до правилното налягане. Неговият устойчив на износване и нисък шум дизайн гарантира, че можете да го използвате дълго време. Перфектен за надуване на топки и не се страхува от тъмнината. Дръжте гумите на автомобила си готови за дълги пътувания.

Sp ecification :

1. Име: Помпа

за автомобилни гуми 2. Тегло на продукта: (прибл.) 590g

3. Размер на продукта: (прибл.)20 x 14 x 7cm / 7.87 x 5.51 x 2.76 инча

4. Материал на продукта: ABS + метал

Опаковъчен списък:

Помпа за автомобилни гуми x1set

Не e :

1. Поради различните ефекти на дисплея и осветлението, действителният цвят на продукта може да бъде малко по-различен от цвета, показан на снимката. Благодаря!

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на измерването от 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти