6PCS четка за рисуване, найлонови четки за рисуване с различна форма Комплект четки Artsupplies за акрилна акварелна живопис

7.71лв. 13.30лв.

(0 Коментари)

SKU: g212565



Добави в желания

6PCS четка за рисуване, найлонови четки за рисуване с различна форма Комплект четки Artsupplies за акрилна акварелна живопис

Смесен комплект четка за пинта: Пакетът, включващ 6 различни размера, кръгли и плоски глави на храсти и различни форми на дръжките на четката, ви подкрепят, което прави смесването на цвета по-лесен, което е професионално и подходящо за възрастни, деца, студенти, художници на всички нива.

Четки за боядисване на масивно дърво: комплектът четки за рисуване са избрани държач за брезова писалка, изработен от масивно дърво. Косата на четката е изработена от найлон, който има добра абсорбция на вода, силна еластичност и гладки движения на четката. Главата на четката за четина е фиксирана с метал, който е издръжлив и няма да падне.

Лесен за почистване: Дървената четка за боядисване може да се накисва в топла вода преди първата употреба и може да се почиства директно с вода или кърпа и гъба след употреба. Много удобен за почистване, прави вашето рисуване по-лесно.

Удобен за хващане: Дизайнът на дръжката на четката за рисуване от масивно дърво се предлага с рационализиран дизайн, много удобен захват и неплъзгащ се, което ви позволява да контролирате цвета с лекота, осигурявайки перфектната комбинация между баланс и комфорт.

Подходящ за различни цветове на боядисване: Комплектът меки найлонови четки са професионални за боядисване и DIY занаяти, отлични за акрил, маслена живопис и акварелна живопис. Страхотен подарък за вашите приятели, начинаещи, художници или всеки, който се забавлява в рисуването.

Различните размери ви позволяват да завършите видовете живописни работи или DIY занаяти.

Четката за дървени влакна е проектирана с ергономичен дизайн, много удобна за използване.

Ще бъде прекрасен подарък за вашите приятели, деца, ученици или всеки, който се забавлява в рисуването.

Тип боя: масло, акварел, акрил, креда, кола маска мебели

Начин на употреба:

1. Разтрийте косата в горната част на четката с пръсти.

2. Потопете върха на писалката в топла вода за около три минути, за да може върхът на писалката да се накисне.

3. След като го използвате, изплакнете го с чиста вода, изправете написаното и го поставете изправено, за да изсъхне.

Внимание:

1. Нормално е да загубите няколко косъма леко, когато използвате нова писалка, и това не е проблем с качеството.

2. Ако върхът на писалката е деформиран, потопете го в малко количество топла вода, изправете формата на върха на писалката и го изсушете, за да възстановите формата.

Цвят: Както е показано

Материал: бреза + найлон

Съдържание на пакета:

1 комплект * Четка

за рисуване на дърво Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти