Auto потъмняване заваръчна маска пълна защита каска дишаща голям ъгъл на гледане регулируем размер заваряване защитен екран

7.19лв. 13.07лв.

(0 Коментари)

SKU: g215795



Добави в желания

Характеристики:

1. Интелигентен и чувствителен филтър, автоматично затъмняване, незабавно затъмняване за 0,1 секунди по време на процеса на заваряване, с ефект на засенчване на ниво 9-13, осигуряващ цялостна защита.

2. Изработен от полипропиленов материал, той има силна здравина, устойчивост на падане, удар, лек дизайн и е по-удобен за носене. Тя няма да се чувства уморена, когато се носи дълго време.

3. Пълният обектив има по-висока яснота и може да осигури панорамен истински цвят голямо зрително поле, което прави заваряването по-удобно.

4. Изолационната маска, устойчива на висока температура 130 °C, може да блокира вредната светлина като дъгова светлина, инфрачервена светлина, ултравиолетова светлина, а също така може да блокира заваръчната шлака, да избягва изгаряния при висока температура, да предпазва лицето и да се сбогува с опасностите от дъгова светлина.

5. Голямо вътрешно пространство, лесно за носене и дишащо, не задушно или потискащо.

6.180 градуса свободно въртене, удобно и ефективно за работа и може да се обръща нагоре по време на заваръчни пролуки или когато не се използва дълго време.

7. Дизайн на копчето за регулиране на предавките, с регулируема плътност чрез въртене. Копчето за регулиране на предавките е проектирано да регулира херметичността на лентата за глава чрез въртене.

8. Дишаща регулируема каишка, която няма да предизвика изпотяване или други състояния след носене.

9. Удебеленият дизайн на гъбата предпазва челото, без да е прекалено стегнат, а също така има ефект на абсорбция на пот и противоплъзгане.

10. Дизайнът за регулиране на ключалката на главата може да регулира разстоянието и ъгъла между лицето и екрана, което улеснява адаптирането към работното зрително поле.

11. Дизайн на слънчевата енергия, дълъг живот на батерията, дългосрочно заваряване без увреждане на очите и свободен обмен на светлина.

12. Дизайнът на лампата за облъчване приема два метода на осветление, които са удобни за работа на тъмно и подходящи за заваряване, заваряване с аргонова дъга и др.

Параметър:

име: Заваръчна маска

Материал: Полипропилен

Батерия: 1 * CR2032 батерия (включително)

Размер на опаковката: 300 * 200 * 220mm / 11.81 * 7.87 * 8.66 инча

Тегло на опаковката: 360 грама

Пакетът включва:

1 * Заваръчна маска

Бележка:

Поради разликите в осветлението и настройките на екрана, цветът на елемента може да се различава леко от изображението.

Поради разлики в ръчните измервания, моля, позволете малки разлики в размера.

Подробна информация за продукта
  • слънчево захранване: Да
  • Захранване: Слънчева клетка
  • Материал на каската: ABS
  • Размер на касетата: Регулируем размер
  • Автоматично потъмняване: Да
  • Номер на модела: заваръчна каска
  • Произход: континентален Китай
  • Е смарт устройство: no
  • Виж областта: Голяма картина

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти