2Pcs 2024 Календар Жени Смешен стенен календар - Swear Word Месечен плановик

29.55лв. 40.49лв.

(0 Коментари)

SKU: g215879



Добави в желания

Хумористичен стенен календар за 2024 г.: Кажете сбогом на светското планиране и здравей на стенен календар, който съчетава хумор, функционалност и стил. Календарът за 2024 г. за уморени жени възприема уникално комичен подход с месечни забавни цитати, които инжектират доза смях в натоварения ви график и носят усмивка на лицето ви всеки ден.

Безпроблемно окачване и трайна конструкция: Изработена с удобна висяща кука, тази настройка на календара е чинч. Проектирани с оглед на издръжливостта, ние гарантираме, че всеки календар може да се похвали със здрава конструкция и щателни детайли. Нашият ангажимент за качество гарантира, че всеки календар издържа теста на времето, като същевременно добавя малко забавление към вашите стени.

Хумор месец по месец: Облекчете стреса от ежедневието с нашия спиращ дъха смешен стенен календар. Всеки месечен спред е украсен с два изпълнени с хумор цитата, които ще облекчат настроението ви независимо от деня.Въпреки възходите и паденията, нашият календар служи като безгрижен бустер, напомнящ ви да намирате радост във всеки един момент.

Перфектен подарък за трудолюбиви жени: Търсите уникален подарък, който е не само внимателен, но и напълно забавен? Нашият календар за подаръци се вписва в сметката. идеален за рождени дни, празници или просто заради моменти, календарът ще бъде хит и източник на смях сред приятели, семейство и колеги.

Започнете с висока бележка: Щастливият ежедневен календар на жените е забавен плановик, който задава положителен тон за деня ви и ви държи организирани през цялата година. Той помага да се постигне перфектният баланс между графиците за планиране, докато се наслаждавате на добър смях, което го прави ценно допълнение към всяка размяна на подаръци или лична колекция.

Цвят: Както е показано

Материал: хартия

Размер: 27x21cm

Съдържание на пакета:

2 * календар

Само съдържанието на горния пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти