Скутер предно стъкло Здраво разширение на предното стъкло за разширение на предното стъкло на мотоциклета Лесна инсталация Консумативи за предното стъкло

32.68лв. 88.36лв.

(0 Коментари)

SKU: g2202



Добави в желания

Насладете се на по-солидно и комфортно пътуване с нашето универсално предно стъкло за мотоциклети.Създадено за мотоциклети, то осигурява удобно и практично решение за подобряване на вашето изживяване при каране, дори при по-бързи скорости. Насладете се на по-приятно пътуване с нашето предно стъкло.

Спецификация:

Материал: PC

Стил: ветробран

Приложими модели: Универсални

Функция: Сгъваема

B размер: (прибл.)28 * 12cm / 11.02 * 4.72 инча

Размер: (прибл.)30 * 15,5 см / 11,81 * 6,1 инча

C размер: (прибл.) 36 * 14 см / 14.17 * 5.51 инча

Опаковъчен списък:

Предно стъкло за мотоциклет*1 комплект

Вижте повече подробности за

продукта 1. Издръжлив при употреба: С нашето предно стъкло за многократна употреба, изработено от здрав компютърен материал, гледайте как велосипедът ви се превръща в привлекателен шедьовър. Солидната му конструкция издържа на всякакви метеорологични условия, осигурявайки дълготрайна инвестиция.

2.Travel in Peace: Нашето предно стъкло на мотоциклета намалява шума от бързото шофиране, осигурявайки спокойно и спокойно пътуване. Насладете се на подобрена ветроустойчива производителност, позволяваща още по-бързо и по-ефективно пътуване. Увеличете максимално комфорта си и повишете пътуването си днес.

3.Разширен дизайн: Нашето предно стъкло на мотоциклета може да се похвали с професионален дизайн, който помага да се отклони вятърът и значително подобрява безопасността при шофиране. Плюс това, тя осигурява по-комфортно пътуване за вас!

4.Easy за инсталиране: Нашето предно стъкло за мотоциклети осигурява лесна инсталация с пълен набор от монтажен хардуер. Със своята функция за регулиране на височината, тя може да бъде персонализирана, за да се погрижи за различни стилове и предпочитания за каране. Насладете се на допълнително удобство и практичност при всякакви метеорологични условия.

5.Широко използван: Инсталирайте нашето предно стъкло на мотоциклета над оригиналното предно стъкло на вашия мотор за подобрена видимост и защита от вятър, прах.Подходящ за повечето мотоциклети с кръгли фарове, настройката е лесна и осигурява подобрен комфорт при каране.

Подробна информация за продукта
  • Номер на модела: мотоциклетно предно стъкло
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти