Плетене на една кука комплекти за начинаещи Комплект за плетене на една кука цветя, както е показано Акрил с видео уроци стъпка по стъпка

24.46лв. 33.50лв.

(0 Коментари)

SKU: g220940



Добави в желания

Плетене на една кука комплекти за начинаещи Комплект за плетене на една кука цветя, както е показано Акрил с видео уроци

стъпка по стъпка Пълен комплект за плетене на една кука: Пълният пакет материали за плетене на една кука за начинаещи включва 8 цвята прежда, 1 x fiberfills, 5 x маркери за бод (случаен цвят), 1 x голяма тъпа игла за очи, 1 x двойна кука за плетене на една кука (случаен цвят), 1 x мека кука за плетене на една кука 2,5 мм, 7x зелени железни проводници, 1 ролка бяла тел, 1 x инструкция, 1 x брошура с видео уроци.

Видео урок: Bell орхидея плетене на една кука набор видео урок с много подробни и лесни за научаване стъпки. Дори начинаещите могат лесно да овладеят уменията и да развият вниманието си и практическите си умения.

Научете нови умения: Ако искате да се научите да плетете плетене на една кука, този комплект за начинаещи плетене на една кука е идеален за първата ви работа. Бърз и лесен DIY занаятчийски проект за всеки да научи и да направи комплект за плетене на една кука от камбана орхидея.

Просто и сладко: Плетенето на тези сладки орхидеи с прежда е красиво и забавно нещо. Комплектите за плетене на една кука също са много удобни за начинаещи. Без много сложни инструменти, следвайте инструкциите и ще плетете сладка орхидея за нула време.

Творчески подарък: Този комплект за плетене на една кука е внимателен подарък за приятел, който обича плетене на една кука. Подобрете концентрацията и креативността си. Подарък за всеки повод, особено за рожден ден, сватба, Ден на майката или благодарност.

Топли съвети: Нашите комплекти за плетене на една кука са подобрени в непрекъснатото събиране на предложения. В момента има достатъчно прежда за плетене на една кука камбана орхидея и са останали. Обърнете внимание на размера на листата и цветята при плетене на една кука.

Забележка: Действителният продукт е материален пакет, а крайният продукт е рендериране.

Цвят: Както е показано

Материал: акрил

Съдържание на пакета:

1 комплект * прежда

1 * пълнеж пакет

1 комплект * комплекти инструменти (цветовете на аксесоарите са случайни и не могат да бъдат посочени)

1 * Ръководство

за употреба на английски език Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти