Blues C ключ хармоника 10 дупки 20 тона висок клас бронзов цвят музикален инструмент духови уста орган лебед хармоника арфи

21.35лв. 22.25лв.

(0 Коментари)

SKU: g22436



Добави в желания

Swan Harmonica 10 дупка 20 тон медна тръстикова плоча бронзова квадратна блус арфа пластмасова кутия уста орган

10 дупка блус хармоника: Единична тръстика произношение, 10 вентилационни отвори, духащи дим може да произнесе всяка дупка общо 20 звука. Е най-популярният съвременник,много обичан млад хармоника. Поради структурата на блус хармоника и фонема връзка аранжимент за възпроизвеждане на блус музика, често срещана в поп музика съпровод.

Хармоника здраве и поддръжка:

1. За да предотвратите инфекциозни заболявания и да запазите здравето, моля, не използвайте хармоника на други хора.

2. Моля, изплакнете устата или четката за зъби, преди да свирите на хармоника, за да предотвратите поставянето на малък предмет в устата в хармоника.

3. Моля, не свирете силно на хармоника, за да защитите тръстиките на хармониката.

4. Леко издърпайте слюнката и избършете мундщука и покрийте плочите след свирене, след което поставете хармоника в кутията.

5. Моля, не позволявайте на вашата хармоника да бъде повлияна от въздействието на външната сила.

6. Не избърсвайте хармониката си с разтворител, това може да причини увреждане на хармониката. Марка: Swan Модел: SW1020H-5 Цвят: Бронз Размер: 105 x 33 x 21mm (Приблизително) Тегло: 105g Дъска: Месинг Тръстика: Фосфорен бронз Мундщук: Смола Опаковка: В пластмасова кутия Включена опаковка: Harmonica x 1

Гаранция за качество:

Разполагаме с професионален екип за QC, за да гарантираме висококачествени продукти и правилно опаковане във всяка пратка. Сигурни сме, че нашите музикални инструменти имат точен тон, атрактивен звук, гладко изпълнение и грациозен външен вид. Всеки продукт ще бъде проверен и тестван преди доставката, така че ние ще ви предложим продукт с добро качество, но с ниска цена, мисля, че ще получите доволен продукт от нас.

Връща:

Ще Ви възстановим сумата, ако върнете артикулите в рамките на 15 дни от получаването на артикулите по каквато и да е причина. Купувачът обаче трябва да се увери, че върнатите артикули са в първоначалните си условия. Ако артикулите са повредени или изгубени, когато бъдат върнати, купувачът ще бъде отговорен за такива щети или загуби и ние няма да дадем на купувача пълно възстановяване. Купувачът трябва да се опита да подаде иск в логистична компания, за да възстанови разходите за щети или загуби. Купувачът ще бъде отговорен за таксите за доставка, за да върне артикулите.

Обратна връзка:

Ние много ценим вашето мнение и предложения като купувач, ние ще направим всичко възможно, за да получим най-положителната обратна връзка на разположение. Ако не харесвате нашите продукти по някаква причина, моля не се колебайте да ни изпратите отзивите си, ние ще го оценим много! Моля, свържете се директно с мен, преди да оставите неутрална или отрицателна обратна връзка!

Подробна информация за продукта
  • Брой ключове: no
  • Име на марката: СевънЕйнджъл
  • Тръстиков материал: Фосфорен бронз
  • Материал на корицата: Хромирана медна дъска
  • Произход: континентален Китай
  • Материал на тялото: смола
  • Номер на модела: Sw1020-7
  • Тон: C
  • Тип: Блус
  • Брой отвори: 10
  • Метод на произношение: Диатоничен

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти