Календар на котешките топки 25X19cm Смешни Cat Butthole Календар 12 Месец Cat Balls Календар 2024

14.88лв. 26.12лв.

(0 Коментари)

SKU: g226403



Добави в желания

Календар на котешките топки 25X19cm Смешни Cat Butthole Календар 12 Месец Cat Balls Календар 2024

Котка любовник Трябва да има: Уморен от налага да изберете от бисквитка-нож календар? Искате да добавите забавно и творческо настроение към вашия офис декор? Този календар на Cat Butthole 2024 е идеалното решение!

Практичен стенен календар: Календарът Cat Butt е удобно проектиран с 12 лъскави супер дебели страници и здрава телена пружинна подвързия, която го прави лесен за монтиране на всяка стена.

Подобрете ефективността на живота: блокирайте всеки месец и подобрете способността на организацията. Списъкът със задачи е идеалният инструмент, който да ви помогне да планирате деня си и да нахвърляте важни срещи, специални събития, идеи и др.

Широко използван: Прекрасният календар за 2024 г. ще направи вашия дом, училище и офис по-добро преживяване. Подходящ за офис, дом, училище и други сценарии, удобен и практичен.

Внимателен подарък: Този забавен календар за котки ще осигури внимателни и забавни опции за подарък за най-добрия ви приятел, колега или любим човек. Чудесно за шега подаръци, Коледа, и други специални тържества.

материал: пластмаса

Цвят, както е показано

Съдържание на пакета:

1 x Календар на котешкия задник 2024

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти